Kes Ütles Mjäu pidu Klubis TeaterFoto: Johan Hallimaee
Elu
24. aprill 2019, 17:06

PEOGALERII | Oh, wow! Linna kuumimal naisteööl koheldi kaunitare kui jumalannasid (1)

Klubis Teater  lammutatisuurejoonelise "Kes ütles mjäu" peoga. Naiste paradiis! Juba uksel tervitasid hurmurid külalisi Luc Belaire'i pokaali ja kingikuhjaga. Õhtu kulmineerus aga pöörase lavashowga, sest kaunitaride rõõmuks oli Male Empire Show selleks ööks ette valmistanud ligi kahetunnise "From Vegas to Tallinn" meesteshow. MILLISED MEHED! See show jääb meelde küll aastateks!

Beautiful Me kehasalong ja rullmassaažid, Magnumi jäätised, FemFresh, One, Loveby ja palju muud põnevat - sel ööl jagus Klubis Teater kingitusi kõikidele hea meelelahutuse austajatele, sest linna kuumimal naisteööl koheldi külalisi kui jumalannasid!

Sellegipoolest läks lavaees olemine päris kitsaks, sest kes siis sellist showd kaugemalt, kui esireast näha tahab. Nii mõnigi õnnelik sai ka ise ka showst osa, olles palutud lavale.

Vaata pildigaleriid!

"Kes ütles mjäu" on igal kuul pealinna kaunitare üllatanud fantastilise programmiga. Mida on oodata maikuu naisteööl? Hoia pilk peal klubi Teater Facebookil. Aga juba sel laupäeval, 27. aprillil ootab sind Klubis Teater linna magusaim peoõhtu CAKE.