Muusik Robert Linna ja poeg AlbertFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
23. aprill 2019, 18:45

Robert Linna: mina ajateenistuses ei käinud, aga minu tegi poisist meheks isaks saamine (30)

Muusik Robert Linna, kes esineb koos ansambliga Elephants from Neptune Veteranirokil, rääkis Vikerraadio eetris, et kuna ajateenistuses käinud ei ole, usub ta, et meheks tegi ta hoopis lapse saamine.

Kaitseväe fännid ütlevat, et mehistumise periood on meestel justnimelt ajateenistust läbides. Linna, keda probleemsete randmete tõttu aega teenima ei võetud, arvab, et lisaks ajateenistusele teeb poisikesest mehe isaks saamine.

“Loomulikult sõjaväe distsipliin tuleb ikkagi noormehele kasuks ja kasvatab, ükskõik, kui mõrudaks see meele teeb, vähemalt paneb mingi perspektiivi paika. Aga lapsesaamine on üks asi kindlasti, mis teeb poisist mehe, see õpetab tõeliselt kannatlik olema ja suruma enda ego maha. Ma usun, et see on samamoodi ka kaitseväes," rääkis ta.

Linna on muideks lähiajal saamas teise lapse isaks. “Minu prognoos, on, et nädal veel ja siis on rohkem rahvast majas,” sõnas ta. Kuigi tal on bändiga veel mitmeid esinemisi, on ta bändikaaslaseid hoiatanud, et kui laps hakkab sündima ja on vaja minna, siis on minek.