Mattias Naan ja Tigran Gevorkjan Foto: Eiko Kink
Inimesed
24. aprill 2019, 09:20

KÕHULIHASED VALMIS! Koomikud Mattias Naan ja Tigran Gevorkjan toovad oma sõpruse lavalaudadele (5)

Püstijalakoomikud Tigran Gevorkjan ja Mattias Naan esitlevad 24. aprillil Tallinnas, Alexela Kontserdimajas oma värsket stand-up show’d „Nina ja Vunts“, kus toovad lavalaudadele värvikad lood nii elust enesest kui seigad nendevahelisest sõprusest.

„Õhtu saab olema segu meievahelisest sõprusest, üksteise räigest tagarääkimisest ja ka täiesti teemavälistest asjadest, sest kõige suurem inspiratsioon on ikkagi elu ja juhtumised meie ümber,“ kergitavad koomikud saladuseloori eesolevalt stand-up show’lt. „Ka piinlikku vaikust võib tulla. Aga maitsekas koguses,“ muheleb Naan enda kava peale mõeldes. „Armeenia temperamendist tingituna laiutab Tigran laval kindlasti palju käsi ja ka tema puhul pole see awkward (ingl k. kohmetu – toim.) vaikusemoment välistatud,“ lisab koomik.

Kuidas käib üheks stand-up show’ks ettevalmistumine? Naan ja Gevorkjan sõnavad, et on suurematest esinemistest hoidunud ja käinud pigem „salaja“ väikestes pubides uusi teemasid testimas. „Eks oleme paar korda ka viskiklaasi taga enda märkmikud lahti löönud ja sinna ideid kirja hakanud panema nagu Tartu poeedid ennemuiste, aga avastanud hommikul, et suures osas on see materjal suhteliselt väärtusetu,“ naerab Naan ja lisab, et tegelikult on märkmik ja pastakas ikkagi koguaeg lähedal, et ükski potentsiaalne sketši idee unustuste hõlma ei vajuks. „Täna lähme vara magama, et homseks välja puhata ja show eel toitume ainult tervislikult,“ kommenteerib Naan ettevalmistusi.

Mattias Naan rääkis esimest korda laval enda nalju 2012. aastal. Gevorkjanist sai Naani saatusekaaslane kaks aastat hiljem, mil ta esmakordselt Comedy Estonia Open Mic’il üles astus. Samal õhtul sai alguse ka koomikute vaheline sõprus, mis kestab tänaseni. Suuresti sõprusest on ka inspireeritud eesolev stand-up show, kuhu sekka on poogitud ka värvikaid seiku ja juhtumisi elust enesest.

Lisainfo ürituse kohta leiad SIIT.