Britney Spears ja Sam Asghari hotellist väljumas. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
23. aprill 2019, 11:11

FOTO | Korraks psühhohaiglast välja pääsenud Britney välimus pole kiita (7)

Psühhiaatrilisel ravil viibivat Britney Spearsi nähti nädalavahetusel Beverly Hillsis, kuid fännide rõõm oma lemmiku tervenemise üle oli üürike - New York Posti teatel lasti poptäht vaid korraks elu nautima.

Kahe lapse ema (37) tabati koos oma kavaleri Sam Asghariga väljumas Beverly Hillsi lukshotellist The Montage, juuksed pulstis ja nägu veidi paistes. Aprilli algul psühhiaatrilisele ravile läinud Britney oli New York Posti allika andmeil lubatud kallima seltsis päevasele väljasõidule. Nüüdseks olla ta aga kliinikusse naasnud. Väidetavalt ütlesid Spearsi närvid taas üles oma isa Jamie raske haiguse tõttu. Jamie Spearsile on tehtud kaks soolelõikust, kuid tema tervislik seis polevat endiselt kiita.

Kuid Spearsi ema Lynne on sotsiaalmeedias kiitnud takka kommentaaridele, milles kahtlustatakse, et Britney viibib ravil omaenda tahte vastaselt. Fännid on Spearsi vabastamiseks lausa meeleavalduse korraldanud.

New York Post püstitab aga uue teooria: Spears varjunud kliinikusse, kuna tema Las Vegase kontsertide piletimüük oli kehvake. Ravileminek olnud hea ettekääne kontserdisari sootuks ära jätta.

Väljaanne The Blast seevastu kahtlustab, et lauljatar poleks olnudki võimeline Las Vegases kontserte andma.