Paul Neitsov ja Brigita MurutarFoto: Aldo Luud
Inimesed
22. aprill 2019, 16:48

Aasta alguses Brigita Murutarist lahku läinud Paul Neitsovil uus silmarõõm: see teema on veel väga värske (24)

Õhtulehele on saabunud vihje, et muusik ja kitarrist Paul Neitsov, kes aasta alguses lõpetas kihluse enda lapse ema ja lauljatari Brigita Murutariga, naudib lembehetki juba uue kaaslase seltsis. Noorhärra on ühise keele leidnud tudengineiu Liina Tsimmeriga.

"Vastab tõele," ütleb Paul napisõnaliselt. "Pikk ja keeruline lugu. Lihtsalt sattusime samadesse seltskondadesse ja nii see asi läks," räägib muusik enda värskest suhtest. 

Pauli uus kaaslane on 22aastane Heino Elleri nimelise Tartu Muusikakooli laulutudeng. Kitarristi sõnul oli muusikal suur roll, kuidas noored kohtusid. "Ma hea meelega ei kommenteeriks hetkel pikemalt," ütleb Paul ja täpsustab, et tegemist on liiga värske teemaga. 

Brigita teatas aasta alguses sotsiaalmeedias, et jätkab elu üksikemana. 

Paul Neitsov rääkis tol korral Õhtulehele antud kommentaarides, et võtab lahkumineku eest vastutuse enda peale. „Arvan, et ma ei ole kerge inimene, kellega koos olla ja elada. Minu jaoks on muusika olnud alati kõige olulisem ja ülejäänud elu jääb piisava tähelepanuta. Olen hingelt nii loomeinimene, kui vähegi olla saab ning selle tõttu saavad muud asjad kannatada,” tunnistas ta.

„Olen Brigitale tänulik, et ta selle otsuse tegi. See on minu nägemust kogu maailmast ja suhetest muutnud ning olen aru saanud, et mitte miski ei tule elus kergelt. See otsus on mulle mõjunud pigem hästi kui halvasti. Mul on hea meel, et saime koos väga palju muusikat teha, esineda ja inimestele rõõmu pakkuda,” rääkis Paul aasta alguses. 

Brigita ja Paul tutvusid 2014. aastal, mil mõlemad esinesid konkursil "Eesti laul". Kooselust sündis 2017. aasta oktoobris tütar.