Hussein ja Hassan kolmeaastasena. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
22. aprill 2019, 13:30

VIDEO | Tom Hanks tegi siiami kaksikutena sündinud poistele liigutava kingi

Tom Hanks on loonud spetsiaalse „Leluloo“ teemalise video siiami kaksikutena sündinud poistele, kel on seljataga 52 eluohtlikku operatsiooni. 

Hassan ja Hussein Benhaffaf sündisid 2009. aasta detsembris Iirimaal Corkis teineteise külge kasvanult. Aasta pärast sündi suutsid kirurgid poisid edukalt lahutada, kuid nüüdseks on neil seljataga 52 rasket operatsiooni. Lõikusi seisab ees veelgi, kuigi poisid on tublid ning mängivad lausa korvpalligi. 

Kahest vaprast vennast andis Hollywoodi superstaarile Hanksile teada Youghali kuurortlinnakese jäätisekohviku pidaja Miceal O'Hurley. Ärimees kirjutas Tomile, et tema ja ta abikaasa Oksana on üheksa-aastaste kaksikute ja nende vanemate Angie ja Azzedine'i vaprusest ja vintskusest vapustatud. 

Hollywoodi superstaar Hanks tundis sügavat meeleliigutust, saades teada, et Hassan ja Hussein võtsid haiglasse alati kaasa oma lemmikmänguasjad - „Leluloo“ kauboi Woody ja astronaut Buzz Lightyeari. Woodyle oma hääle andnud Hanks otsustas vaprate poiste rõõmustamiseks salvestada video, kus tegutseb kaks Woodyt - kelle ta Hassanile ja Husseinile kingiks saadab.  

Micael rääkis Irish Timesile, et kui tema ja Oksana kell kolm öösel Hanksilt video said, olid nad pisarais. Nad on näitleja südamlikust žestist ülimalt liigutatud. „Tom tahtis, et poisid teaksid: ta imetleb neid ja tahab nende sõber olla.“