Doria Ragland koos prints Harry isa prints Charlesiga mullu 19. mail oma tütre laulatusel. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
22. aprill 2019, 12:01

Sünnitus läheneb: Meghani ema saabus Ühendkuningriiki (2)

Ehkki mõned Briti kuningliku pere fännid on oletanud, et hertsoginna Meghani esiklaps on juba ilmale tulnud, viitavad mõningad märgid siiski sellele, et maimuke pole veel sündinud.

Prints Harry osales pühapäeval kuningliku pere traditsioonilisel lihavõttejumalateenistusel ilma oma abikaasata. Küllap oleks äsja isaks saanu jäänud oma abikaasale toeks. Kuid Briti ajakirjanduse kinnitusel on kindel märk Meghani sünnitustähtaja lähenemisest asjaolu, et USAst on Ühendkuningriiki jõudnud endise teletähe ema Doria Ragland. 

Joogatreenerina tegutsevat Doriat (62) nähti Los Angelesest Londonisse saabumas. Juba ammu on käinud jutud, et Doria kavatseb esimese lapselapse sünni juures olla ning Meghanit beebi kasvatamisel abistada. Talle olla noorpaari uues elukohas Frogmore Cottage'is sisustatud isiklik tuba. 

Kuningakoja ametlikke sünnitusarste ei kavatse Meghan väidetavalt appi kutsuda, sest need on mehed. Ta eelistab naismeedikuid. Endine teletäht soovib võimalikult loomulikku sünnitust ning pole võimatu, et ta toob lapse ilmale koduseinte vahel.