Foto: @mpgosselaar/Instagram
Inimesed
22. aprill 2019, 11:06

„Päästja koolikella“ staarid tähistasid sarja 30. aastapäeva

„Päästja koolikella“ näitlejad kogunesid menusarja 30. aastapäeva eel Los Angelese restorani vanu häid aegu meenutama. 

Briti väljaande Metro teatel olid platsis 1989. aasta augustis eetrisse jõudnud teinikomöödia tähed Mark-Paul Gosselaar, Elizabeth Berkley, Mario Lopez ja Tiffani Thiessen koos oma lähedastega. „Nii näeb välja üle 30 aasta sõprust,“ kirjutas Gosselaar Instagramis. 

 
 
 
View this post on Instagram

This is what 30+ years of friendship looks like...

A post shared by Mark-Paul Gosselaar (@mpgosselaar) on

„Me oleme roppu moodi söönud,“ kinnitas spordiäss A. C. Slaterit kehastanud Mario sotsiaalmeediavideos ja lubas korraldada sarjakaaslaste vahel krediitkaardiruleti - kaotaja peab kõigi road kinni maksma. 

 
 
 
View this post on Instagram

Credit card roulette comin up! #OldSchool

A post shared by Mario Lopez (@mariolopez) on

„Ma olen nii erutunud!“ naljatas Berkley - see oli tema tegelaskuju Jessie Spano parool ühes osas, kus koolistressis tüdruk oli kofeiinitablettidest sõltuvusse sattunud. 

Taasühinemisest ei võtnud paraku osa Screechi osatäitja Dustin Diamond, kes on viimastel aastatel seadusega pahuksis olnud. 2014. aasta esimesel jõulupühal vahistati endine teinitäht baarikakluse ja pussitamise eest. Ta oli löönud võhivõõrast meest noaga.  Näitleja kinnitas kohtus, et kaitses vaid oma mõrsjat Amanda Schutzi ega kavatsenud kähmluses kellelegi nuga anda. Diamondi sõnul soovis üks seltskond baaris koos temaga poseerida ja tema kätt suruda, ent hakkas siis teda ja Amandat tülitama ning ta pidi meeste eemalehoidmiseks noa välja võtma. Kuid mitme tunnistaja väitel sai tüli alguse sellest, et Schutz lükkas baaris üht naist ja krabas teisel käest.

Diamond istus mitu kuud vangis, kuid jäi pärast vabanemist katseajal uimastitega vahele ja arreteeriti taas. 

Ühes intervjuus tunnistas Gosselaar, et pole Diamondiga rääkinud 1994. aastast peale, mil sari lõpule jõudis.

Taasühinemisel polnud näha ka tõmmut näitlejatari Lark Voorhiesi. Viimane kannatab bipolaarse häire all ning tekitas 2015. aastal kõmu, abielludes tagaotsitavaga.