Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
27. aprill 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 28. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tahaksid armastust väljendada, olla koos armsamaga või juhul, kui see võimalik pole, temaga tundide viisi telefoni teel rääkida või siis arvuti vahendusel lobiseda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sul on nädalast meeldivaid muljeid, mille mõju all veel tänagi elad ja tunned, et elu on ilus. Oled pisut hajameelne, olmeprobleemide lahendamine ei pruugi päris hästi sujuda.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Võib selguda, et mingid uued ülesanded, mida oled juba mõni aeg tagasi nõus olnud enda peale võtma, osutuvad märksa keerulisemaks, kui sa arvasid.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Üks siiamaani tagaplaanile jäänud inimene valmistab sulle tõelise üllatuse, kui ootamatus olukorras oma tarkade sõnadega hooplejatel suud kinni paneb.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Kui olid raskes olukorras, leidus nii mõnigi sõber, kes sind ära kuulas ja toetas. Ega sa ometi  neid unustanud ole? Keegi armsatest inimestest võib praegu abi vajada.

Neitsi

23. august – 22. september

Sulle on tundunud, et oled tark ja asjalik, oskadõigesti elada. Oled olnud kriitiline nende suhtes, kes su arvates sellega hakkama ei saa. Täna tunned, et miski käib sul üle jõu.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Üks eluvaldkond saab vist vähem tähelepanu kui varem – meenuta, palju sul viimasel ajal sõprade jaoks aega on olnud? Keegi neist tunneb sinust väga suurt puudust.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Magasid hiljuti maha ühe olulise võimaluse, aga sellest polegi hullu, sest uus võimalus tuleb juba täna. Ole siis seekord targem ja ära lase seda käest, haara julgelt härjal sarvist!

Ambur

22. november – 21. detsember

Mingi elumuutus tekitab tunde, et sa ei oska enam kindlalt edasi minna ja pead oma põhimõtteid ümber hindama. Ära satu paanikasse, asi näib hullem, kui tegelikult on!

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Ümberringi keerleb palju kenasti naeratavad, kuid tühja juttu rääkivaid inimesi. Lased suurema osa nende räägitust lihtsalt rahumeeli kõrvust mööda.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kõige parem on olla koos aktiivsete ja optimistlike inimestega, sest nad nakatavad sind oma hea tuju ja positiivse ellusuhtumisega. Tunned elust tõesti rõõmu.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Suhteis partneriga võib tekkida pingeid, mis on tingitud eeskätt sellest, et erinevate sugude esindajad näevad mõningaid maailma asju täiesti erinevalt.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel eluaastal tahad olla ilus ja õnnelik, vajad heade ja viisakate inimeste seltskonda. Suhted vastassooga on olulised, samas aga pingelised. Ägedad tülid lahenevad leppimisega voodis. Väldi emotsioonitsemist ja solvumist, proovi olla kannatlik ja partnerit mõista, olemata seejuures liiga allaheitlik.