Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. aprill 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 26. aprill (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Sulle tundub, et julge pealetung on pool võitu. See võib mõjuda suheldes inimestega, kes näevad sind esmakordselt, vanu tuttavaid sa kuraasitamisega ei hirmuta.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tahad palavikuliselt tegutseda. Siiski on oluline aru saada, et esmalt on vaja asja rahulikult ja kainelt võtta. Seejärel mõelda. Siis veelkord mõelda!

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tänane õhtupoolik sobib väga hästi selleks, et kohtuda inimesega, kellega sul on meeldivaid ühiseid mälestusi. Nende heietamine tekitab ühtekuuluvustunnet.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Naudid ilusat keskkonda ja toredaid inimesi, eriti õnnelik oled muidugi kallima kaisus. Tõsiseks töötegemiseks vaevalt et tahtejõudu jätkub, mõtted on nädalvahetuse lainel.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Ees ootavad põnevad kohtumised. Seda muidugi juhul, kui sa tervet päeva töölaua taga või kodus ei noruta, vaid ennast ilusti riidesse paned ja liigud ringi.

Neitsi

23. august – 22. september

Igapäevane rutiin tüütab ja rõhub sind, on tunne, et tahad midagi muud, samas tegelikult aru saamata, mida siis täpselt. Liikluskeerises peaksid olema eriti tähelepanelik.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kõigile meelt mööda ei saa sa olla. Ent tead hästi, et tegid kellelegi hiljuti haiget. Lihtsalt mõtlematusest. See, et sa temaga kenasti käitud, ei aita. Vaja on vabandust paluda.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Õhus on teatavat ärevust, mis teeb su ebakindlaks. Pealegi käib üks inimene sulle närvidele. Miks? Kas on ta tõesti paha või oled hoopis sina (armu)kade?

Ambur

22. november – 21. detsember

Kui sul on probleeme, siis on need kommunikatsiooniprobleemid – peaksid jälgima, et end selgelt väljendaksid, et  su sõnum viisakalt, samas konkreetselt suhtluspartnerini jõuaks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Teed palju ja jõuad palju. Püüa olla võimalikult tähelepanelik, sest kui teed vigu, tulevad need välja alles hiljem ning siis pead nende parandamiseks vaeva nägema.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Pead infot levitades väga täpne olema ja läbi mõtlema, kellele ja mida on vaja teada anda. Sa ei tohi seda anda liiga palju, kuid ka mitte liiga vähe.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Päev on täis jutuajamisi, milles võid näha võimalusi tuleviku jaoks. Ära sõnu siiski liiga tõsiselt võta, igale plaanile ei pruugigi mingit tegu üldse järgneda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel eluaastal on energiatase kõrge, lähed väljakutsetele vastu julgelt. Oled uudishimulik, tahad kõike teada – kui sa ka ametlikult kooli ei lähe, omandad palju kasulikke ja põnevaid teadmisi elukoolis. Aasta sobib reisimiseks, eriti õppe- ja tööreisideks või pikemaks vastupidavust nõudvaks matkaks.