Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
24. aprill 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 25. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Praegu on konkreetse tegutsemise aeg. Oled julge ja energiline, sul õnnestub ette võtta asju, mida sa varem ei ole tihanud teha.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Vaimset tööd tegevatele Sõnnidele hea päev. Näed maailma avara pilguga, märkad võimalusi edasiminekuks. Võib tekkida soov midagi uut õppima hakata.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kui pead olema tööl, siis tööta, selle asemel, et unistada. Oled kuidagi sisemiselt rahutu ja sulle võib tunduda, et seal, kus pole sind, ei saada piisavalt hästi hakkama.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Küllap tunned end kindlana ja oled valmis astuma otsustavaid samme ammuse salaarmastatu südame võitmiseks. Suudad mõju avaldada aususe ja siirusega.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Praegune vaimne ja füüsiline vorm sõltub töö- ja puhkeaja tasakaalust. Tööl võib ette tulla muudatusi või ümberkorraldusi, mistõttu õhkkond võib olla pingeline.

Neitsi

23. august – 22. september

Sobiv päev mõistuspäraseks asjaajamiseks. Oled asjalik ning kaalutlev. Sa ei tee ühtki otsust uisapäisa, analüüsid hoolega olulist infot. Kui nõu vajad, ära pelga seda küsida.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Miski, mis polegi nagu otseselt sinu asi, läheb sulle millegipärast nüüd väga korda. See tekitab meelehärmi. Ometi pead leppima, et sa ei saa hoobilt olukorda muuta.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Mõtle, kas kõik see, mille pärast sa oma pead vaevad ja nii hirmsasti muretsed, ongi üldse sinu ülesanne? Lase ka teistel millegi eest hoolt kanda ja muret tunda.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kipud kõike esmalt oma soovide järgi tegema, mistõttu nii mõnigi oluline inimene võib end tunda puudutatuna ja mahajäetuna. Ole hoolivam ja mõistvam!

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Oled emotsionaalselt küllaltki õrn, kellegi mõtlematult lausutud sõnad võivad sind endast välja viia. Kriitikat kipud isiklikult võtma ja selle peale solvuma.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Elutempo on kiire, kohati on tunne, nagu sõidaksid karusellil – kõik muutub lihtsalt nii ruttu, et sa ei jõuagi millegi üle mõelda ega millegagi harjuda. Sa ei tunne vajadust süveneda.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Mingid alles eile üsna sassis olnud asjad loksuvad paika. Elu kulgeb rahulikult, leiad endale küllaga meeldivat tegevust. Lastega suudad ka rasketel teemadel rahulikult rääkida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Kui sul on paika pandud plaanid uueks aastaks, siis küllap õnnestub neid järgida. Üllatusi ja uudseid ideid toob su ellu suhtlemine sõprade ja mõttekaaslastega. Armastuses on olukord vahelduv. Kui raskematel perioodidel tasakaalu säilitad, särab peagi taas päike. Võimalik, et sõprusest kujuneb armastus.