Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. aprill 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 22. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kui oled kannatlik ja püüdlik, suudad käima lükata pikaajalise projekti, mis küll ratsa rikkaks saamist ei tõota, kuid ajapikku hakkab sulle stabiilset sissetulekut tooma.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Naudid poodides käimist ja tunned isu üht-teist osta. Asjad, mida ihaled, on tõenäoliselt küllaltki kallid. Enne ostu kaalutle kainelt, hoidu emotsioonide ajel raha tuulde loopimast.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Vahet pole, kas su töö nõuab füüsilist jõudu või ajude pingutamist – kui oma kohustusi endale teadvustad ja kenasti täidad, on sinuga rahul ülemused ja endalgi on hea olla.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tiheneb läbikäimine sugulastega, küllap tuleb naabritegagi tegemist teha, mingite ühiste huvide nimel pingutada ja probleeme lahendada.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Mida iganes sa ka ei teeks, pole mõtet loota asjade kiiret arengut. Pigem võtab kõik planeeritust rohkem aega. Eriti keeruline on uusi armusuhteid alustada.

Neitsi

23. august – 22. september

Oled tahtejõuline ja järjekindel. Tasub taas käsile võtta kunagi liiva jooksnud projektid ja need edukalt lõpule viia. Päev on soodne ka halbadest harjumustest vabanemiseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Võimalik on armumine sinust tööalaselt kõrgemal positsioonil olevasse või siis lihtsalt vanemasse ja kogenumasse, autoriteetsesse inimesesse.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Teadvustad endale selgelt oma eesmärke. Saad aru, millised on su nõrgad küljed. Anna endast parim, paranda ennast, lase lahti harjumustest, mis pole head.

Ambur

22. november – 21. detsember

Tekkida võib huvitavaid mõttevahetusi inimestega, kes on võimelised sinust aru saama ja sulle ka uusi vaatepunkte avama. Hea aeg oma tunnete sõnadesse panemiseks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Suudad nüüd asju rahulikumalt võtta, enne mõelda ja alles siis, kui plaan korralikult välja töötatud, tegevusse asuda. Alustatut sa niisama lihtsalt pooleli ei jäta.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sul tuleb suhelda paljudega, sa pole kaugeltki kõigiga neist ühel lainel. Mõtle enne, kui midagi olulist räägid. Iga inimeseni jõudmiseks on erinev tee, see tuleb üles leida.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Lihtne on kaaslasi mõista. Oled täna kindlameelne, hea strateeg. Suudad olla taktitundeline, vajadusel keelt hammaste taga hoida ning vaenlaselegi sõbralikult naeratada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel eluaastal jagub sul auahnust, aga ka tarkust. Mõistus on terav ja analüütiline. Leiad üles varjatud võimalused sissetuleku suurendamiseks. Ehkki isiklikud huvid on sulle tähtsad, sead prioriteediks kollektiivsed eesmärgid. Võimalik on armusuhte tekkimine töökaaslasega.