Charlize Theron lastegaFoto: Vida Press
Inimesed
19. aprill 2019, 11:43

Charlize Theron: minu seitsmeaastane poeg on hoopis tüdruk! (7)

Näitlejanna Charlize Theroni peres kasvab kaks last - seitsmene poeg Jackson ja kolmene tütar August. Juba aastaid keerlevad jutud, et Charlize kasvatab vanematki last tüdrukuna ja nüüd on naine seda ka kinnitanud, vahendab Daily Mail. 

Seitsmeaastast Jacksonit on tihti nähtud kandmas kleite ja seelikuid ning pikki patsi punutud juukseid. Hollywoodi klatšimoorid on alati mõelnud, et mida see Theron küll teeb. Nüüd ütleb naine, et Jackson on sama palju tüdruk, kui tema kolmene õde August. 

"Jah, ka mina arvasin, et ta on poiss, kuni ta kolmeaastasena mulle otsa vaatas ja ütles: "Ma ei ole poiss!" Seega on mul kaks ilusat tütart, keda ma, nagu iga lapsevanem, tahan kaitsta."

Charlize sõnab, et tema töö lapsevanemana on hoolitseda selle eest, et lastel oleks kõik vajalik selleks, et nad saaks olla need, kes tahavad. "Võite mu ema süüdistada. Ma kasvasin üles riigis, kus inimesed elasid pooltõe ja valede keskel, sositasid ja keegi ei öelnud midagi otse välja. Mind ei ole selliseks kasvatatud. Mu ema õpetas, et kõik tuleb otse välja öelda. Kui elu on läbi, pead olema elanud tõega, mis sind õnnelikuks teeb ja sellest ei saa tulla midagi halba."