Louis TomlinsonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
19. aprill 2019, 13:00

Louis Tomlinson võttis pärast noorema õe surma sotsiaalmeedias sõna

One Directioni laulja Louis Tomlinson jäi märtsis ilma oma 18aastasest õest. Sotsiaalmeediatähena tuntud Félicité varises oma kodus kokku ning tema elu ei suudetud päästa.

Tomlinson pole traagilist sündmust kommenteerinud. Nüüd aga tänab ta Twitteris fänne soojade sõnade eest. „Olen täna jälle stuudios, et laulda sisse midagi, mis ma kirjutasin paar kuud tagasi. Tervitan kõiki.“ 

2016. aastal oli vähki surnud Louis' ja Félicité ema Johannah. 43aastasele seitsme lapse emale sai saatuslikuks agressiivne verevähk. 

 
 
 
View this post on Instagram

Don’t know why I look so shocked 🖤

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

Félicité surma põhjuseks peeti esialgu infarkti. Rohkem infot pole Londoni võimudelt saabunud.

Tüdruk unistas moekunstniku karjäärist ning avaldas sotsiaalmeedias tihti napis rõivas fotosid, aga ka lapsepõlve- ja perepilte. Mõni kuu enne surma oli Félicité käinud Egiptuses Aleksandria lastekodus ning kirjutas, et midagi nii kainestavat pole ta näinud. „Näha beebisid ja väikelapsi, kellel pole midagi ning kes on ikkagi nii õnnelikud, et saavad seebimulle puhuda ja mind näost sikutada, paneb kõik õigesse konteksti,“ kirjutas 18aastane neiu ja manitses oma fänne: kui nood satuvad mõnda vaesesse riiki, võiksid nad pühenduda kas või paariks tunniks heategevusele.