Foto: Universal Music Baltics
Inimesed
18. aprill 2019, 09:04

Madonna on tagasi! Superstaar avaldas uue loo ja peagi on oodata ka albumit (6)

Superstaar Madonna on tagasi! Naine andis välja uue singli ja tema 14. stuudioalbum “Madame X” ilmub üle maailma 14. juunil.

Esimene singel ”Medellin” on koostöö Kolumbia superstaari Malumaga. ”Madame X” on juba ettetellitav erinevatel digitaalsetel platvormidel, vahendab Universal Musicu Eesti esindaja Leen Kadakas saadetud pressiteates. 

 

”Medellin” video esmaesitlus toimub eksklusiivselt 24.04 telekanalil MTV. “MTV Presents Madonna Live & Exclusive: ‘Medellín’ Video World Premiere” ajal liitub Londonis Madonnaga briti DJ Trevor Nelson ja kohalikud fännid, et vestelda oma uue albumi mõjudest ja loomingulistest jõududest. ”Medellini” kaasautor, Kolumbia superstaar Maluma, ühineb üritusega Miamist. MTV paralleelüritused toimuvad veel New Yorkis, Milaanos ja Sao Paulos, kust fännid saavad satelliidi vahendusel Madonnale küsimusi esitada.

”Madame X” on suuresti mõjutatud Lisaabonist, kus Madonna on viimase 15 aasta jooksul elanud ja muusikat kirjutanud. Tegu on kogumikuga paladest, mis tähistavad Madonna kestvat armastust Ladina-Ameerika muusika ja kultuuri vastu. Albumil laulab Madonna nii portugali, hispaania kui inglise keeles ja eredamadeks lugudeks on kindlasti Mirawaisi poolt kaasprodutseeritud ”Medellin”, hümnilik ”I Rise”, Jamaika dancehalli sugemetega ”Future ft Quavo” ja Mirawaisi poolt toodetud ”Dark Ballet”. ”Madame X” salvestati 18 kuu jooksul Portugalis, New Yorkis, Los Angeleses ja Londonis. Mirawaisi kõrval on veel prduktsioone Mike Deani ja Diplo poolt.

”Lissabon on linn, kus mu plaat sündis,” ütleb Madonna. ”Ma leidsin seal oma hõimu, maagilise keskonna ja imelised muusikud, mis kinnitasid mu veendumust, et maailm on läbi muusika omavahel ühendatud ja muusika on universumi hing!”

”Madame X-ist” ilmub nii tavline kui deluxe versioon, millel on lisaks veel 2 lugu.