Heiki Valner ja Heidi HansoFoto: Facebook: Heiki Valner
Inimesed
18. aprill 2019, 18:00

Kas Heiki Valner ja Heidi Hanso on siis tõesti paar? Valner: Heidi on mulle kogu aeg meeldinud, ta on tubli eesti naine! (80)

Eile õhtul lahvatas meelelahutusveergudel suur rõõmu-uudis: kas tõesti on teineteist leidnud kaks teleinimest ja loomaarmastajat, Heiki Valner ja Heidi Hanso? “Ei kinnita ega lükka ümber!” naerab Valner Õhtulehe küsimuse peale.

“Naised ihaldavad, mehed kadestavad! Tüütuks läheb juba!” kommenteerib Heiki suurt uudishimu, mis tema ja temast pea 20 aastat noorema Heidi suhte ümber on.

“Ma ei arvanud seda, et see nii suurelt üles võetakse, pole ju teab mis uudis. Kuid olles meedias, oskasime arvata, et see nii võib minna, eks me figureerime meedias nii või naa,” selgitab Valner.

Konkreetse küsimuse peale, kas siis tema ja Heidi vahel on ikkagi romantiline suhe või ei, vastab Heiki jällegi keerutades: “Kus suitsu, seal tuld!”

“Heidi on mulle kogu aeg meeldinud ja silma jäänud, ta on väga tubli ja armas eesti naine, kes on väga hea ema. Ta üritab valitsuse kiuste maal koos lastega ellu jääda. Ta on ka väga hea ajakirjanik,” kiidab Valner. “Ta on mind tükk aega inspireerinud. Kui Saaremaal olen käinud, siis olen tema juurest võimalusel ikka alati läbi põiganud.”

Heiki eilne Facebooki postitus, mis andis mõista, et tema ja Heidi on paar, oli muidugi paras mõistukõne ning igaüks luges sellest välja, mida tahtis. Postituse kohta nendib Valner järgmist: “Mul ka teinekord toodab, eksole. Mul toodab mingusuguseid loraluuletusi või niisama mingisugust juttu, mis tundub mulle tore.”

Valner põikleb konkreetsete vastuste andmisest, aga annab siiski mõista, et tema ja Heidi vahel on juba tükimat aega soojemad suhted olnud. “Võib ju midagi mõelda ja unistada, aga mida ma siin unistan. Võib-olla on olnud vale aeg ja koht, või parasjagu on üks või teine pool suhtes olnud,” räägib ta. 

Lõpetuseks soovib mees aga kõigile kena kevadet. “Ärge olge nii kurjad ja tigedad. Ma soovin kõikidele, et vaadake avaramalt ringi, armuge, hellitage teineteist, katsuge teineteist! Aga kasutage kondoome, nagu vanad eestlased soovitasid,” naerab ta.

Eile õhtul avaldas Valner krüptilise Facebooki postituse, milles vihjab, et tema ja  talupidaja Heidi Hanso on teineteist leidnud.

Pikas ja armsas postituses kirjutab Valner, kuidas vestlus tema ja Hanso vahel suhte avalikustamise üle kulges, või võinuks kulgeda. Arutletakse, kas ollakse “kapis edasi”, või jagatakse rõõmu-uudist ka avalikkusega.

“"Millal inimestele räägime?"

"Millest?"

"No sellest!"

"Varsti, ärme veel kiirusta."

"Nagunii puhutakse see lugu suuremaks kui asi väärt! Mõned vihastavad, mõned pettuvad. Mõned tunnevad, et neid peteti."

"Kuidas nii? Mida sa nüüd räägid?"

"Pole õrna aimugi, mida ma ajan,” seisab postituses.

Valner vastab kommentaarides küsimusele, kuidas see nüüd küll juhtus, naljatledes: “Heidi koksas kana maha ja ma läksin uurima, siis see juhtuski.”

Hanso kirjutab aga: “Valner, appi! Ma ei tee sinuga enam kunagi koos pilti, ausalt ka! Aga ilusad pildid on.”

Kas tegu on Valneri kevadise naljaga, või on paari vahel päriselt armastuslõõm lõkkele löönud, teavad nad muidugi ise.