Tänavune Eurovisioni lavaFoto: KAN/eurovision.tv
Üritused
17. aprill 2019, 14:59

VIDEO | Vaata, millisel laval Victor Crone Eurovisionil üles astub

Eurovisioni ametlikul Instagrami kontol avaldati täna video, milles näidati, kuidas hakkab välja nägema tänavuse Eurovisioni lava.

Lava koosneb mitmetest kolmnurkadest. "Kolmnurk on üks maailma vanimaid kujundeid, see on universaalne sümbol, mida kasutatakse muusikas, kunstis, kosmoloogias ja looduses. Kolmnurk sümboliseerib sidet ja loovust. Kui kolmnurgad kokku saavad, peegeldab see tähte taevas - ja tähed tulevad Tel Avivis toimuvale Eurovisioni lauluvõistlusele kokku," annavad meeskonnaliikmed teada. 

Kujunduse autor on Florian Wieder, kes on ka varem Eurovisionile lavakujundusi teinud.

Fännid kritiseerivad aga video all, et lava tundub suure lauluvõistluse, nagu Eurovision on, jaoks liialt väike olevat. "See on väikseim Eurovisioni lava! Isegi meie kooli spordihallis on rohkem ruumi… Miks? See on väga väike, see on väikseim lava viimase kümne aasta jooksul," on rahva kommentaarid.

2019. aasta Eurovison toimub Tel Avivis Iisraelis. Poolfinaalid toimuvad 14. ja 16. mail, finaal 18. mail. Eesti esindaja Victor Crone astub lavale Eurovisioni esimeses poolfinaalis 14. võistlejana.