Foto: @kelseyturnerofficial/Instagram
Inimesed
17. aprill 2019, 14:04

Playboy modell mõrvas koos toakaaslastega oma „suhkruissi“? (4)

7. märtsil leiti Las Vegase lähistelt 71aastase Thomas Burchardi surnukeha. USA kasiinopealinnas puhanud nimekas California lastepsühhiaater oli surnuks pekstud ja auto pagasiruumi topitud. Kahtlusalusena vahistati Playboy modell Kelsey Turner. Väidetavalt olid talle veretöös abiks kaks toakaaslast. 

Veretöö motiivid pole selged, kuid Kelsey (25) ema sõnul olid tema tütar ja Thomas teineteist aastaid tundnud. Burchardi kauane sõbratar Judy Earp väitis, et mees oli ajakirjades Playboy Italia ja Maxim poseerinud Kelseyle andnud aastate jooksul üle 300 000 dollari. Osa rahast kulus Vene juurtega noore naise California kodu üüriarvete tasumisele.

Turner eitab Burchardi tapmist kategooriliselt, kinnitas tema advokaat Brian James Smith Associated Pressile. Mõrvas kahtlustatuna kuulutati tagaotsitavateks veel kaks isikut. Diana Nicole Pena (30) andis end äsja Las Vegase politseis üles. Kolmas kahtlusalune, Jon Logan Kennison (27) on endiselt tagaotsitav.

Politsei teatel suri Burchard peavigastuste tagajärjel. Teda oli mitu korda löödud esemega, kuid millisega, selles pole politsei veel selgusele jõudnud. Teada on vaid see, et tapariistast jäi unikaalne muster. 

Turneri üürikodust leidsid politseinikud eest hingedelt maha rebitud ukse ning garaažist verd, puhastusvahendeid ning asitõendeid suuremat sorti küürimistööst.