Babulja pidu Klubis Teater
Elu
17. aprill 2019, 00:22

PEOGALERII | Masha Mati õpetas kohalikele, kuidas üks õige vene pidu käima peaks

Babulja tegi seda jälle – TÄISMAJA JA TANTS LAUDADEL!Klubi Teater Babulja pidas maha taas uhke peo. Babuljale oli sel korral külla sõitnud Masha Mati Venemaalt, kes tervitas külalisi kuumade vene hittide ja temperamentse sõuga. 

Babulja Specialile kogunes tõeliselt palju rahvast, keda ootasid barankad, Metaxa ja Babulja kingikotid. Läbi öö said külalised koos babuljadega tantsu vihtuda ja baarileti ääres mõõtu võtta.

Babuljale oli sel korral külla sõitnud Masha Mati Venemaalt, kelle repertuaarist leidis vaid parimaid vene hitte. Nii nakatus kogu saal juba esimeste nootide ajal Masha temperamendi ja energiaga ja õhtu möödus valju kaasaelamise saatel.

Nii mõnigi külaliste seltskond pidi sel korral tunnistama, et Babuljade tantsulust oli uskumatu ja nendega sammu pidada oli pea võimatu. 

Vaata pildigaleriid!

Nüüd on ees aga pikk nädalavahetus ja nii ootab Klubi Teater sel nädalal kõiki külla juba neljapäeval, 18. aprillil, kui avatakse uksed peoõhtule KES ÜTLES MJÄU. Lavale astuvad ka kuumad mehed FROM VEGAS TO TALLINN.