Andrus Elbing oma pisitütre Venusega.Foto: Ingrid Mänd/ www.instagram.com/ingridm5nd/
Inimesed
16. aprill 2019, 17:28

Karmivõitu räppar Andrus Elbing on end tütrele pühendanud: laps on mind ümber sõrme keeranud (2)

Räppar Andrus Elbing, esinejanimega Beebilõust, sai aprilli alguses koos oma kallima Ingridiga pisitüdruku isaks. Saates “Õhtu” rääkis mees uuest eluetapist.

Eelmisel nädalal ilmus Elbingul endanimeline uus album. Ta rääkis saates muuhulgas sellest, kas tütre Venuse sünniga on inspiratsiooni muusika tegemiseks juurde tulnud.

“Kodus on väga lahe kõik,” ütles ta ja kinnitas, et lapsega on kõik väga hästi. Elbingu sõnul leidub tal poolekuuse tütre kõrvalt siiski ka aega muusika tegemiseks, aga ta nentis, et beebi on preagu kodus boss.

Mehe sõnul on ta pisitütre poolt heas mõttes ümber sõrme keeratud. “Selle vastu ei saa. Aga äge on olla ümber sõrme keeratud.”

 
 
 
View this post on Instagram

2.04.19 💕

A post shared by Ingrid Mänd (@ingridm5nd) on

Elbing spekuleeris ka selle üle, kas ja kuidas lapsevanemaks saamine tema loomingut mõjutada võib. Mees naljatles, et ehk hakkab ta isegi lasteteemalist räppi tegema. “Lastelauludega on Eestis isegi võimalik teenida, need müüvad läbi aegade,” naeris ta.

Elbingu tütar sündis 2. aprillil ning tema uus album ilmus 12. aprillil. Mehe sõnul ilmus album väga õigel ajal, sest praegu ei olekski tal aega enam sellega tegeleda. “Õigel ajal jõudsime valmis selle albumiga, nüüd ma pean päris palju kodus ka passima, boss on seal ju!” ütles ta.

Siiski algab Elbingul uue plaadi esitlustuur, mistõttu ta paar kuud kodust eemal peab olema. Kuid ta usub, et sellest ei ole midagi hullu. “Lapsel on ka ema ju,” ütles ta.

 
 
 
View this post on Instagram

Yo, muide album tuli välja! Andrus Elbing produced by 372kaspar - link BIO-s

A post shared by Beebilõust (@andruselbing) on