Foto: HBO/ AP/ Scanpix
Tele
16. aprill 2019, 16:00

Ulmelised summad! Vaata, kui palju teenivad „Troonide mängu“ staarid sarja viimase hooajaga

“Troonide mängu” kauaoodatud viimane hooaeg sai avapaugu esmaspäeval. Seriaal on kahtlemata HBO suurim hitt, ka näitlejate palgad peegeldavad seda.

Businessinsider uuris, kui palju eepilise fantaasiaseriaali staarid kaheksanda hooajaga (milles on kuus episoodi) teenivad. 

Seriaali tähtedel nagu Kit Haringtonil (kes mängib Jon Snow’d) ja Lena Headeyl (mängib Cersei Lannisteri) tõsteti kõvasti finaalhooaja eel palka. Nemad saavad 500 000 dollarit ühe episoodi eest!

Lena Headey (Cersei Lannister) Foto: HBO

Enne seda, 2014. aastal said Harington, Headey, Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) ja Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) ühe episoodi eest 300 000 dollarit.

Mõned seriaali näitlejad teenivad aga hulga vähem kui nende kolleegid. Näiteks Sophie Turner (Sansa Stark) ja Maisie Williams (Arya Stark) ei teeni isegi nii palju, nagu teised HBO hittseriaali “Westworld” staarid, kes saavad ühe episoodi eest 250 000 dollarit.

Turner on öelnud, et ta mõistab, miks ta ei teeni nii palju nagu tema “Troonide mängu” kolleegid: “Kit saab rohkem raha kui mina, sest tal on seriaalis suurem roll. Viimases hooajas pidi ta filmima 70 öövõtet, minul nii palju neid ei olnud. Seega minu arust, on ta selle raha ära teeninud.”

Sophie Turner (Sansa Stark) Foto: HBO

Nii palju teenivad “Troonide mängu” staarid IGA episoodi eest viimases hooajas: Kit Harington (Jon Snow), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Lena Headey (Cersei Lannister), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) - 500 000 dollarit.

Sophie Turner (Sansa Stark), Maisie Williams (Arya Stark), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) - 175 000 dollarit.