Mariann Treimann ehk MallukasFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
16. aprill 2019, 13:50

Päästa Malluka auto, mis otsib uut omanikku! (4)

Mariann Treimann ehk blogija Mallukas, kes möödunud sügisel load sai ja siis oma esimese auto ostis, on nüüd auto müüki pannud ja kirjutanud humoorika müügikuulutuse. Auto eest küsib blogija 4500 eurot ning hea tingimisoskusega läheb kaubaks ehk ka soodsama hinnaga.

„PALUN ABI vägivaldsest suhtest väljumiseks!

Tere. Ma olen Malluka auto. Tema ostis mu oktoobrikuus, selle lingi peale:

https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2966325

Alguses oli Mallu jube tubli. Pani mulle Webasto peale (maksis lausa 2000€!), et talvel saaks kiirelt kõnega auto enne sisse istumist soojaks teha, et lastel mõnusalt soe lasteaeda sõita oleks. Ostis mulle tutikad naelrehvid ja lasi mind kenasti puhtaks pesta.

Aga siis hakkas meie suhe allamäge minema. Ma ei tea, kas mina tegin midagi valesti, aga ühel päeval täitsa ootamatult sõitis Mallu minuga piki puud. Küll aeglaselt ja hästi vähe, aga minu nina sai endale mõlgi sisse. Kas see teda huvitas? Kas ta vabandas? EI. Kui ma julgesin kobiseda, läks ta hüsteeriasse ja kiskus mu juhi taga oleva ukse küljest lingi ära. Tellis küll uue lingi, aga viskas selle pagassi ja paigaldada lasknud pole. Kas see on normaalne?

Ega edasi ka paremaks ei läinud. Siis kraapis ta mu ühe külje vastu aeda ära. Tere tali...Ta väidab, et asi on selles, et mul pole parkimiskaameraid, aga tegelikult ma ju piiksun küll, kui taga mingi takistus on. Aga see Mallukas ei kuula. Ülbe on ta noh!

Seega – kallid lugejad. Päästke mind! Palun võtke mind oma koju. Ma olen väga ustav, kõik minu tähtsamad jupid on korras ja valmis tööks. Minu sisse mahub kenasti ema-isa ja kolm last (hea pressimisega isegi neli!). Kui tagumised istmed alla lasta, on pagass väga suur ja mahutab ka kõige suurema käru või vankri või koeragi. Sügisel vahetati aku ja tehti kõik amordid ka korda (sest üks mees suutis ühe katki sõita, teate küll, kes, eks...).

Ärge laske ennast häirida mu paarist iluveast, ma olen ikka veel tubli, ausalt. Ja kui te veel mu lingi tagasi paneks, oleks veel eriti mõnus!

Noh, kes mind siit päästab? Mallu lubas, et homme tehakse mulle spaapäev ja puhastatakse seest ja väljast ära, ei teagi kohe, mis hellushoog talle peale tuli, aga peale seda ma hea meelega koliks uude koju, sest jumal teab, millal see jube blogija mind jälle kuskilt vigastab. Kes on minu uus pere, ahhhoiii??? Jutud levivad, et tal on tutikad suverehvid ka tellitud, ka need võtan uude koju kaasa, siia urkasse ma neid ei jäta!” kirjutab ta postituses.