Paljas Porgand ei suutnud sotsiaalmeediast eemal olla poolt nädalatki.Foto: Instagram / Paljas Porgand
Elu
16. aprill 2019, 11:33

Paljas Porgand ei suutnud nädalatki oma lubadust pidada ja on sotsiaalmeedias tagasi (29)

Alles see oli, kui blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre teatas, et kavatseb sotsiaalmeedias mõneks ajaks pausi teha ja seda 10.–23. aprillini. "Justkui ei taha enam olla inimeste silme all," kirjutas ta. Porgand hoiatas oma fänne, et sellel ajavahemikul puudub igasugune juurdepääs tema telefonile ja sotsiaalmeedia kontodele.
Paljas Porgand ei suutnud sotsiaalmeediast eemal olla poolt nädalatki

"Head aega praeguseks. Tulen tugevama ja õnnelikumana tagasi. Loodetavasti... Kui olen tagasi, annan teile teada, mis minuga juhtunud on. Mul ei ole 23. aprillini ligipääsu tehnikale, kaasa arvatud telefonile, seega palun ärge pommitage mind sel ajal millegagi, et saaksin olla rahus ja vaikuses. Armastan teid kõiki ja tänan teid toetuse eest," kirjutas ta oma Instagrami postituse all. 

"Tahan olla oma lähedastega ja hoida privaatsust, hoiduda õelusest, solvangutest ja valust, mida välismaailm nii heldelt jagab. Tahan olla tõeline mina selle kõige haavatavamas rollis, aga seda ei ole võimalik teha avalikkuse ees. Mind rebitaks lõhki," kirjutas õnnetu blogija.

Merilin lisas, et tal olid tol hetkel käsil kõige pimedamad ja valusamad ajad, millest ta üksi välja ei tule. "Veel vähem aitab mind avalikkus. Olen seadnud fookusesse praegu oma isikliku elu, mida saatus on tulnud lõhkuma, ja seetõttu hindan väga, kui annate mulle võimaluse hinge tõmmata, säästes mind klaviatuuriklõbistustest, mis tahavad torkivaid kommentaare või pussitavaid solvanguid kirjutada."

"Pole nädaltki möödas, kui rahutu Porgand postitas juba esimesed pildid endast Instagrami kontole," kirjutab Baari-Madis oma blogis. "Tema comeback pilt on tehtud 16. aprillil."

Tore, et paranemine nii kähku käis. Edu tegusale neiule!

Paljas Porgand ei suutnud sotsiaalmeediast eemal olla poolt nädalatki.