Lori Loughlin ja Mossimo GiannulliFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
16. aprill 2019, 10:24

500 000 dollarit pistist andnud näitlejanna ei tunnistanud end süüdi (1)

Telesarjast „Lastega kodus“ tuntud näitlejanna Lori Loughlin ja tema moekunstnikust mees teatasid esmaspäeval, et nad ei tunnista end süüdi 500 000 dollari althõlma maksmises oma tütarde ülikooliõpingute edendamiseks.

Süüdistuse kohaselt andsid Lori ja tema mees Mossimo Giannulli 500 000 dollari väärtuses altkäemaksu, et nende tütred kuulutataks maineka Lõuna-California Ülikooli sõudmisnaiskonna liikmeteks. Neiudele, kes muidu poleks sisseastumiseksami punktidega sisse pääsenud, tagas see õppekoha. Sõudmisega polnud nad eales tegelenud.

 Erinevalt „Meeleheitel koduperenaiste“ näitlejannast Felicity Huffmanist, kes võttis omaks, et maksis 15 000 dollarit oma tütre sisseastumiseksami hõlbustamiseks, ja pääseb ilmselt kerge karistusega, ei tunnistanud Lori ja Mossimo end süüdi. Nüüd ähvardab neid mitmekümne aasta pikkune vanglakaristus pettuse ja rahapesu eest. 

„Lori oleks ilmselt pidanud prokuröri pakkumise vastu võtma, aga tookord ta ei mõistnud, kui tõsine süüdistus see on,“ ütleb People'i allikas. „Mis veelgi enam: tema ja ta advokaadid ilmselt alahindasid süüdistajate indu. Ta ei tunnistanud end süüdi ning nad lajatasid talle veel ühe süüdistuse [rahapesus]. Nüüd on ta valmis läbirääkimisi pidama, aga prokurör ütleb, et kokkulepet enam ei sünni. Nii et neil ei jää muud üle kui end mitte süüdi tunnistada. Muud neil üle ei jää.“