Siobhan TedderFoto: Facebook/Siobhan Tedder
Inimesed
15. aprill 2019, 16:56

Purjus ja tige Playboy jänku lõi politseinikule hambad õlavarde

Purupurjus Playboy jänku virutas ühele politseinikule jalaga ning lõi teisele hambad õlavarde.  26aastane Siobhan Yasmin Tedder sõna otseses mõttes vahutas vihast, kinnitas sündmuskohal viibinud kolmas politseinik.

Intsident leidis Daily Maili teatel aset 2. märtsil Londonis Tedderi maja ees. Kolmas politseinik, kelle kallal raevukas kaunitar rammu ei tarvitanud, rääkis Daily Maili teatel, et nägi Siobhani suunurkades valget vahtu. 

Londonis Mayfairi linnajaos kinnises Playboy Clubis töötav brünett oli ise politseile väljakutse teinud. Naine väites, et talle oli pärast linna peal veedetud õhtut kallale tungitud.

Kohale saabunud politseibrigaad leidis eest purupurjus naise, kelle pilk oli klaasistunud ning kes tuikus. "Naine röökis maja ühisruumides täiest kõrist ning nõudis, et me ta arreteeriksime," rääkis konstaabel Tom  Burch. Seejärel üritanud Playboy jänku võimuesindajaid lauaga visata. Purjus märatsemise eest vahistatud naisel lubati politsei saatel oma korterisse minna, kuid trepil lõi ta üht politseinikku jalaga. Too polnud siiski veendunud, kas Siobhan komistas või oli jalahoop tahtlik. 

"Viisime ta õue politseiautot ootama ning ta lõi mind jalaga, tõstes põlve ja virutades labajalaga vastu mu sääremarja," rääkis Burch. "Tundsin teravat läbitungivat valu. Ta suruti vastu maad ja siis ta ütles, et on rase, ja hakkas karjudes vett nõudma. "

Erikonstaabel James Murphy sõnul andis Tedderi käitumine aimu sellest, et naine oli pruukinud ohtralt alkoholi koos mingite ebaseaduslike ainetega. "Ta lõi pea vastu tänavasillutist ära ja kui ma talle käe pea peale panin, hammustas ta mind õlavarrest, jättes nähtavad hambajäljed ja pannes mind valust valjult karjatama."

Politseinik nendib: nad olid ju tulnud Tedderile appi kui ohvrile. "Tema teod olid täiesti õigustamatud."

Tedder võttis süü omaks ning peab aprilli lõpus kohtu ette astuma.