Inimesed

Õhtulehe suur sülditest: soola ja želatiini pealt võiks kõvasti kokku hoida (11)

Kersti Eero, 15. aprill 2019, 14:05
TEGIJA NII PEOLAUAL KUI ARGIÕHTUL: Õnneks leidub kaupluses ka valikut nii igale maitsele kui ka rahakotile. Foto: Tairo Lutter
Kui varem seisis sült põhiliselt eestlase peolaual, siis nüüd kuulub see sageli ka argiõhtu menüüsse. Mugav valmistoit, mida pole vaja isegi soojendada. Sestap proovisime meiegi oma järjekordsel pimetestil sülte ja üks toode võis koguda maksimaalselt 90 punkti.

Täpsemalt küll sealihasülte, sest nende valik on poodides kõige suurem, ja seega ka otsustada mida-võtta-mida-jätta kõige raskem. Eelmise nädala esmaspäeval-teisipäeval õnnestus meil Tallinna suurpoodidest leida 15 sealihasülti, aga tootjate veebikülgi uskudes oli lootus neid isegi tubli paarkümmend kokku saada. Seega tasub süldisõpradel peale tänasel toiduküljel testitute otsida ka Pihlaka Kondiitri sealihasülti, Matsimoka sealihasülti, Coop Kokkade sülti, Nõo pühade lihasülti, Saaremaa kodust sülti ja Saarlase pidulaua sülti. Aga mitte Rakvere sealihasülti, mis pidi eelmisel nädalal oma koha Rakvere suvetoodetele loovutama.

Kõigi Õhtulehe paberlehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

16. detsember 2018, 17:13
Aeg valmistada liharohket sülti - mõnus suutäis!
28. veebruar 2018, 00:01
ÕL VIDEO | KATSE: inglane proovib esimest korda sülti: välimuselt meenutab see justkui koeratoitu

TOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee