õige süldi keetmine on pikk protsess,eelkõige liha valik peab olema õige, kanasült ja kalasült on super head, kui õiged asjad sisse panna,aga need poetoidud- aseained toiduks..
Mis need MÕÕDETUD numbrid ikka on, eksole. https://www.google.com/search?q=gelatine+in+chicken&oq=gelatine+in+chicken&aqs=chrome..69i57j0l3.9663j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Kanasült ! Keetke kana ära ja vaadake, kas kallerdub !? See on eht rahva mõnitamine ja lolliks tembeldamine, pange ,, Kana tarretises", ,,Kana zelatiini leotises" aga ärge mõnitage !!! Isegi sealiha sült tehakse zelatiiniga !!!???
Olen suur süldisõber, omal ajal oli liha ja oskasin sellest head sülti keeta, äi õpetas, kõik nõksud selged. Praegu pole õiget liha ja need poesüldid, viska üht ja teist. Kes need kokku keedavad, ei tea süldist ööd ega mütsi, see saaremaa delikatess ajab okse peale ja süldil peab ka kallerdist olema, lgp hiiumaa süldi keetjad, kas vanaema pole õpetanud?
KOMMENTAARID (11)