Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. aprill 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 21. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Nii perega koos olemiseks kui armsamaga õrnuste jagamiseks on aeg sobiv. Oskad hinnata neid, kes on su kõrval. Tahad anda endast parima, et nemadki end hästi tunneksid.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Võid olla tundlik nii toidu kui ravimite suhtes, seega jälgi hoolega mida suhu pistad. Alkoholi oleks mõistlikum mitte tarbida, see võib eriti tugevasti mõjuda.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Pole mingit mõtet sundida end tegema ebameeldivaid töid. Täna on ikkagi puhkepäev, ja aidata ei viitsiks sind nagunii keegi. Tunne end vabalt, naudi elu, naudi kevadet.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tundlikkus ja tundelisus on tänased märksõnad. Muutud hardaks, kui sulle tähelepanu pööratakse ja komplimente tehakse. Oled aldis ka ise kaaslastele häid sõnu ütlema.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Lihtne on inimestes esmalt head näha ja kõigiga kenasti läbi saada. Väikeste vastikute detailide kallal norimine või minevikus toimunud ebakõlade meenutamine ei tule sulle pähegi.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui pereringis keegi midagi ütleb, mis sind riivab, kipud solvuma ja mossitama. Eriti tundlik oled aga kallima sõnade suhtes – teine viskab nalja, sina aga haavud.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Naudid tähelepanu keskmes olemist, hea meelega jagad kaaslastega oma muljeid ja mõtteid. Kindlasti tead mõndagi, mida teised ei tea, ent ära seetõttu arva, et sul alati õigus on.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kingitusi või lilli ostes jälgi oma eelarve seisu – soovid ehk väga kalli eseme kinkimisega kellelegi muljet avaldada, temale on aga tähtsad hoopis muud asjaolud.

Ambur

22. november – 21. detsember

Hea päev pigem kodus olemiseks kui reisimiseks. Kui kavatsed siiski kuhugi sõita, varu kohale jõudmiseks tavapärasest rohkem aega.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Sõpradega kohtumiseks, lobisemiseks ja mõnusaks äraolemiseks on aeg hea. Vältima peaksid rahaasjus nõu küsimist – ka heatahtliku inimese juhtnööride järgmine võib teha halba.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Ära usu kuulujutte – sinuni jõudev info ei ole tõenäoliselt usaldusväärne. Alateadlikud mõjud võivad olla tugevad ning eksitada sind järelduste tegemisel või otsuste vastuvõtmisel.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Soodne hetk aja veetmiseks kõige lähedasemate inimestega. Emale on oluline, et teda meeles peaksid. Tööasjade pärast muretsemisele ära kaunil pühapäeval aega ja närve raiska.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval aastal võid olla tavapärasest tundelisem. Sul on kergem kaaslasi mõista, samas aga kipud asju tihtipeale liiga isiklikult võtma ja haavud kergesti. Samas sujub loominguline tegevus, võid sellega lisaraha teenima hakata. Eelarve tuleb hoida kontrolli all – on perioode, mil tahad liigselt kulutada.