Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. aprill 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 15. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Päikese ja Jupiteri trigoon annab võimalusi, mida oleks patt kasutamata jätta. Oled julge ja läbilöögivõimeline, suudad langetada ka keerukaid otsuseid.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Alateadvuse mõju on tugev, sul võib olla endast keeruline aru saada. Tasuks üksi olla, mõelda mineviku ja oleviku seostele. Mida jätta, mida võtta kaasa tulevikku?

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Suhetes on sügavust ja seksuaalsust. Saad kallimaga rääkida ka kõige intiimsematel teemadel. Kui täna kellegagi tutvud, võib sellest kujuneda välja pikaajaline tugev suhe.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Sul võib tekkida idee, mis sinu tööd ja karjääri suuresti muudab. Uuele tasandile jõudmiseks peab millestki loobuma. Ehk soovid uut tööd otsida, aga kardad riskida?

Lõvi

23. juuli – 22. august

Lastega suhtlemine, nendega koos mängimine avardab sinu maailma. Näed, et see, mis on nende jaoks loogiline ja arusaadav, on sinu jaoks üle mõistuse keerukas.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui pead vajalikuks kodus suuremaid muudatusi teha, siis võta asi täna ette. Mõjud tugeva ja enesekindlana, suudad teistele veenvalt selgeks teha, mida ja kuidas on peab tegema.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Suudad vastassoolistele mõju avaldada. Juhul, kui sul kallimat ei ole, mine kindlasti seltskonda. Võid leida inimese, kellega jutt sujub esimesest hetkest.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kui raha- ja äriasjades on takistusi, siis täna on võimalik surnud punktist üle saada ning ärile uus hoog anda. Kui oled midagi valesti teinud, siis heasta oma eksimus.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sul on teotahet ja mõjuvõimu, teised arvestavad su seisukohtadega. Kui oled lapsevanem, suuna see energia oma järeltulijatega tegelemisse, õpeta neile midagi olulist.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Paljuski on praegused suhted vanemate ja pereliikmetega seotud minevikuga. Kõigil meil on omad hirmud ja kõhklused, sinu vanemate ebakindlust mõjutab sindki.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Suhtlus sõpradega on silmaringi avardav. Võid kohtuda isikuga, kes sulle tugevat mõju avaldab, kelle tarkus tekitab imetlust. Teise seisukohti siiski pimesi järgida ei maksa.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Planeedid soosivad täna ennekõike rahaasjade ajamist. Sinu kindlameelsed otsused võivad viia olulise läbimurdeni, millest on palju kasu kogu ettevõttele.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algaval aastal on sul võimalik oma elu väga palju muuta. Jätkub ettevõtlikkust ja otsustusjulgust, tasub seada kõrgeid eesmärke. Mõistad, et elumuutused saavad alguse sinust endast, seega tasub silmaringi avarada, õppida ja areneda. Tekib palju võimalusi reisimiseks ja loominguliseks tegevuseks, armuasjus on õnne.