Rasmus ja Hannes KaljujärvFoto: Kuvatõmmis/err.ee
Inimesed
13. aprill 2019, 17:00

VIDEO | Rasmus Kaljujärv isast: meie suhted on olnud kord soojemad, kord jahedamad (4)

"Loomulikult on meie elu teatavatel põhjustel kaugenemine olnud. Me ei ole kogu aeg koos elanud, aga elu on niimoodi läinud. Ma olen ennast pärast seda hetketi väga halvasti tundnud. Aga mis ma siis teen, niimoodi on läinud," räägib Hannes Kaljujärv suhetest poja Rasmusega.

"Meie suhted on olnud kord soojemad, kord võib-olla jahedamad. Aga see on meie elu," ütleb Rasmus Kaljujärv saates "Hommik Anuga".

"See on ka loomulik, et kui isa ja poeg elavad ühe katuse all, võib-olla magavad ühe teki all, ka siis tekib nende vahel konflikte. Neil peavad lihtsalt konfliktid olema, nii on ette nähtud. Aga need on vajalikud selleks, et neist kasvada ja neist midagi õppida," lausub Hannes.

Hannes on enda kohta öelnud, et on isana olnud hajus ja ebapädev. Rasmus ei oska seda kinnitada ega ümber lükata. "Mina ei mäleta aega, kui isaga ühe katuse all elasin. Mulle ei ole kunagi isaga kohtumiseks takistusi tehtud. Me oleme alati lävinud, see uks minu jaoks alati avatud olnud, ma võin tulla ja minna, siis, kui ise tahan. Ma olen oma isa tundnud ikka läbi teatri. Teater oli ühine koht, kus me kõige rohkem kohtusime ja lävisime."