ELEVIL: Kuu aja pärast saame teada, kas hurmav Victor Crone ka Euroopa rahvast hullutab. 14. mail läheb ta Eurovisioni esimeses poolfinaalis 16 teise riigiga võistlustulle. Foto: Stina Kase
Üritused
14. aprill 2019, 06:00

Victor Crone Eurovisioni eel: tahan väga finaali saada, et eestlased uhkeks teha (22)

Täpselt kuu aja pärast 14. mail astub Victor Crone Eurovisioni lauluvõistluse esimeses poolfinaalis lavale oma looga „Storm“. Tema esinemisnumber on täpselt sama, 14. „Mu õnnenumber on 12,“ ütleb Victor. „Aga 14. koht on ka hea, see on peaaegu 12,“ muigab ta.

Täpselt kuu aja pärast 14. mail astub Victor Crone Eurovisioni lauluvõistluse esimeses poolfinaalis lavale oma looga „Storm“. Tema esinemisnumber on täpselt sama, 14. „Mu õnnenumber on 12,“ ütleb Victor. „Aga 14. koht on ka hea, see on peaaegu 12,“ muigab ta.

„Eesti laulu“ finaalist, kus Victor mäekõrguselt võidutses, on möödas pea kaks kuud. Õhtuleht uuris eurolaulikult, mille põnevaga ta vahepeal hakkama on saanud ja kuidas Eurovisioniks valmis on.

Kuidas sul vahepeal läinud on?

Hästi, olen end natuke laadinud. Esimesed võidujärgsed nädalad olid pisut kiired, andsin intervjuusid, Rootsis edasi-tagasi käinud, kohanud palju inimesi, kirjutanud muusikat, kohtunud plaadifirmade ja agentuuridega. Põhiliselt olen keskendunud uute lugude kirjutamisele ja Eurovisioniks valmistunud. Kuu aega on jäänud, mõtleme nüüd mida teha ja mida mitte.

ELEVIL: Kuu aja pärast saame teada, kas hurmav Victor Crone ka Euroopa rahvast hullutab. 14. mail läheb ta Eurovisioni esimeses poolfinaalis 16 teise riigiga võistlustulle. (Stina Kase)

Kuidas looga on, kas olete ka midagi muutnud?

Oleme mõned kohendused teinud, mis annavad telekast vaadates efekti juurde. Lavasõus on ka väikesed muutused. Ma ei saa veel öelda, mis, aga saab lahe olema.

Sa oma võistlusloost veel ära ei ole väsinud?

Ei ole. Ma olen seda küll palju esitanud, aga väga tore on esitada lugu, mida inimesed teavad. Ma küll ise seda pidevalt ei kuula, seega ehk tüdinen kümne aasta pärast ära.

Millal sinu uut muusikat kuulda saab?

Enne ma ei avalda midagi, kui Eurovision on läbi. Olen teinud koostööd ka mõnede DJ-dega, need võivad ilmavalgust näha.

14. aprillil esined sa Londonis toimuval Eurovisioni eelpeol. Kas oled elevil ka?

Jaa, usun, et see saab lõbus olema. Olen kuulnud, et need on lahedad peod. Ma olen näinud videoid Amsterdami eelpeost ja tundus äge. Olen kohtunud ka Rootsit Eurovisionil esindanud lauljatega, küsisin nende käest ka, kas peaksin neile pidudele minema ja nemad ütlesid, et ega need eriti palju hääli anna, kuid on lõbusad peod sellegipoolest.

Edasi lugemiseks: