RevalsFoto: Anne Liis Puhk
Inimesed
12. aprill 2019, 10:12

Ansambel Revals otsib bändi uut naist! (3)

Neljapäeval uue singli „Tänavamuusik“ välja andnud ansambel Revals kuulutas TV3 „Kolmeraudse“ otse-eetris, et otsivad bändi uut naislauljat.

„Meil oli neljapäeval väga eriline päev, sest olime esimest korda uuenenud koosseisuga laval ja andsime välja romantilise alatooniga pala „Tänavamuusik“,“ lausub bändi basskitarrist Danel Pandre.

Värske loo autor ja bändi solist Jaanus Saago kuulutas „Kolmeraudses“ antud intervjuus avatuks bändi üleskutse uue naisliikme leidmiseks: „Meil on koos küll väga hea, kuid kolmapäeval stuudios „Tänavamuusikut“ salvestades leidsime, et naishääl passiks järgmisesse singlisse ikka maru hästi. Seega sina, kes sa tunned, et sinu rinnus tuksub süda justnimelt sellise muusika järgi, lauluoskus on tasemel ja ehk oskad ka mõnd pilli mängida, mine meie uuele Facebooki lehele revals.official ja anna endast teada.“

„Võid meile soovitada ka oma õde, ema, vanaema või sõbrannat, keda arvad ideaalselt meie pundiga sobivat. Revalsi kaks varasemat bändiliiget otsustasid pühenduda eraelule ja jätkata iseseisvalt. Meil on uus suurepärane kitarrist Rauno Laikjõe ja võib-olla on meie ridades õite pea ka uus naisvokalist,“ lisab ansambli teine solist Soku.

Revals on kantri-, bluusi-, roki- ja folgisegust muusika viljelev bänd, mis oli tänavusel Eesti Muusikaauhindadel nominent lausa kolmes kategoorias. Reede õhtul esineb Revals Tartus Püssirohkukeldris ja pühapäeval Tallinna lauluväljakul kontserdil „Kõigi Eesti laul“.

Hoia end Revalsi tegemistega kursis uutel sotsiaalmeediakontodel Facebookis ja Instagramis nime all revals.official.