Georgina koos oma tütre Kaylaga 2015. aastal Briti telesaates "This Morning". Foto: VIDA PRESS
Inimesed
10. aprill 2019, 15:42

Ema parseldas teismelist tütart, et nad mõlemad saaksid ilulõikusele minna (104)

Inglanna utsitas oma 18aastast tütart jõukate vanemate meestega magama, et nad mõlemad saaksid ilulõikustele minna. Georgina Clarke'i ja tema tütre Kayla eesmärk oli välja näha nagu briti erootikamodell Katie Price.

Nüüdseks 23aastane Kayla rääkis hiljutises telesaates, et võttis esimese rinnasuurenduse plaani juba 11aastaselt. Tema iidol oli kunstrindade poolest tuntud Katie Price.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

Georgina (41) ei varja, et kui Kayla oli saanud 18aastaseks, ergutas ta tütart meeste ees väljakutsuvalt tantsima ja nendega magama. Ikka selleks, et nad mõlemad saaksid oma keha tuunida, nii nagu ise tahavad.

Ema ja tütar olid oma ilulõikustest avalikkuse ees rääkinud juba 2015. aastal.

Plaani saatis edu: Daily Mirrori teatel kogusid ema ja tütar sel moel 60 000 naelsterlingit ehk ligi 70 000 eurot. Kuid hiljutises Jeremy Kyle'i teleintervjuus tunnistas Kayla, et kahetseb ema survele allumist. „Mis ema lubab oma 18aastasel tütrel vastutasuks kosmeetiliste protseduuride eest vanemate meestega tantsida ja magada?“ nõudis ta.

Neiu ütles, et tahaks nüüd loomulikuma välimuse juurde naasta. Ema Georgina küll kiitis Kayla pruntsuud ja büsti, kuid saatejuht nimetas teda tülgastavaks. „Kui minu 18aastane tütar magaks 50aastase mehega, saamaks raha, mille eest rindu või huuli suurendada, ei peaks ma end eriti heaks lapsevanemaks, Georgina,“ noomis Jeremy Kyle.