Lori Loughlin ja Mossimo GiannulliFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
10. aprill 2019, 12:38

Pistist andnud teletähte ähvardab 40 aasta pikkune vangistus (2)

USA telesarjast „Lastega kodus" tuntud Lori Loughlinit ja tema meest ähvardab 40 aasta pikkune vanglakaristus. Kuulus ja edukas paar andis pool miljonit dollarit pistist, et nende kaks tütart heasse ülikooli pääseksid.

Erinevalt „Meeleheitel koduperenaiste“ näitlejannast Felicity Huffmanist, kes võttis omaks 15 000 dollari suuruse altkäemaksu andmise ja võib piirduda aastase vangistusega, ei tunnistanud Lori ja tema moekunstnikust abikaasa Mossimo Giannulli end süüdi. Maksimumkaristusena ähvardab neid Daily Maili teatel 40aastane vabaduskaotus ja miljon dollarit trahvi. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by OLIVIA JADE (@oliviajade) on

Saatuse iroonia: Lori ja Mossimo noorem tütar, sotsiaalmeediatäht Olivia Jade Giannulli oli enne ülikooliõpingute algust oma fännidele rääkinud, et tal pole plaanis loengutes käia - ta tahab kogeda pigem selliseid tudengielu rõõme nagu spordipäevad ja peod. „Õppimisest ma eriti ei hooli, nagu te teate.“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by OLIVIA JADE (@oliviajade) on

Ajakirja People teatel oli Olivia oma vanemate mahhinatsioonidest teadlikud. Lori ja Mossimo andsid altkäemaksu, et University of Southern California sõudenaiskonna treener värbaks nende tütred naiskonna ridadesse - see tagas Oliviale ja Isabellale koha ihaldusväärses ülikooli, kuhu nad eksamihinnetega poleks sisse pääsenud. Tegelikult polnud tüdrukud eales sõudmisega tegelnud.