Foto: therealkellypreston/Instagram
Inimesed
9. aprill 2019, 13:09

Travoltad mälestavad kümme aastat tagasi surnud poega

John Travolta abikaasa Kelly Preston avaldas Instagramis liigutava järelehüüde nende pojale Jettile, kelle surmast täitus tänavu jaanuaris kümme aastat. 

16aastast poissi oli Bahama saarel perepuhkusel tabanud nii äge krambihoog, et ta lõi pea vastu vanni ära ja suri ajutrauma tagajärjel. Tagatipuks pidi leinav paar üle elama väljapressimiskatse: kiirabitöötaja ja Bahama poliitik üritasid neilt šantažeerida miljoneid dollareid, ähvardades vastasel juhul avaldada Johni allkirjaga dokumendi, millest võinuks jääda mulje, et ta keeldus laskmast oma poega haiglasse viia. Tegelikult oli Jett selleks ajaks juba surnud.

Juba ammu olid käinud jutud, et Travoltade esmasündinu kannatab autismi all, kuid USA mõjukamate saientoloogide hulka kuuluv abielupaar eitas pikalt poja tervisehädasid. Jetti autismi ja krambihoogusid tunnistasid nad alles pärast tema surma. Järgmise aasta novembris õnnistati toona 48aastast Kellyt teise poja sünniga. Laps sai nimeks Benjamin. Nagu värskelt fotolt näha, on Ben juba suur poiss. Tema vanem õde Ella Bleu on 19aastane. 

 
 
 
View this post on Instagram

My sweet baby love Ben 💕

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

Nüüd mälestab Kelly autismiteadlikkuse kuu raames Jetti. „Mu armsale kallile Jettile ... sa oled igavesti meie südames,“ allkirjastas näitlejanna mustvalge foto. „Saadan armastust kõigile kaunitele autistlikele lastele ja imelistele inimestele, kes neid armastavad. Säragem kõik ja jagagem armastust ja lugupidamist erivajadustega lastele.“