KoertekinoFoto: MorroW Shoots
Inimesed
8. aprill 2019, 15:32

GALERII | Telliskivis korraldati koertele kinoseanss (5)

Esmaspäeval korraldasid Nufnuf ja Fundwise Telliskivis Koerte Kinoklubi, kus filmiseansile kogunenud koerad said koos peremeestega vaadata loomafilmi „Homeward Bound: The Incredible Journey“.

Korraldajate sõnul sujus üritus suurepäraselt ning kohale tulid ainult hästi käituvad ja sõbralikud koerad, kes rüselusi ei korraldanud ning territooriumi märgistama ei kippunud. Eriti hindasid koeraomanikud kinoseansile eelnenud koerte käitumis- ja toitumiseteemalist arutelu, kus külalisteks olid koertetreener Sirje Vets ning veterinaar Kenno Ruul.

Nufnufi asutaja ja tegevjuhi Aivar Roopi sõnul on koertekinod mujal maailmas küllaltki levinud, sest see annab võimaluse omanikel koos oma lemmikuga aega veeta. Lisaks aitavad sellised üritused koertel omavahel sotsialiseeruda ning loomade ja loodushelidega filmid on põnev jälgimine ka neljajalgsetele.

Koerte Kinoklubiga käivitati Nufnufi ühisrahastuskampaania Fundwise-i platvormil. Peamiselt eksportiv kodumaine lemmikloomatarvete bränd soovib investorite abiga kaasata vähemalt 100 000 eurot, et toetada Nufnufi tootearendust ning kiiret rahvusvahelist kasvu.