Michael Jackson Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
8. aprill 2019, 12:31

Michael Jacksoni omaksed tegid omapoolse dokfilmi

Michael Jacksoni omaksed avaldasid vastuseks pedofiiliasüüdistusega dokfilmile „Leaving Neverland“ omapoolse 30minutilise doki, mida saab näha YouTube'is. 

Eli Pedraza vändatud „Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary“ (“Neverland otseallikaist: Michael Jacksoni dokfilmi uurides“) püüab ümber lükata Wade Robsoni ja James Safechucki süüdistusi, et popkuulsus kuritarvitas neid seksuaalselt.

2009. aasta juunis 50 aasta vanuses surnud Jackson eitas enne surma korduvalt pedofiiliasüüdistusi ning mõisteti 2005. aasta pilastusprotsessil õigeks. Uues filmis on intervjuud Jacksoni vennapoja Taj Jacksoni, vennatütre Brandi Jacksoni ja laulja šõude kauase tehnikajuhi Brad Sundbergiga, kes ööbis sageli Neverlandi rantšos.

Brandi semmis enda sõnul Wade Robsoniga seitse aastat. Tema sõnul ihkab mees oma skandaalsetest süüdistustest kasu ammutada. „Tal olid küüned alati enda poole.“ Sundberg kinnitab, et ei näinud Jacksoni seltsis eales ühtki ahastuses last. „Neverland oli nii rahulik, turvaline, lõbus koht.“