Bullet For My ValentineFoto: Promomaterjal
Saund
8. aprill 2019, 12:28

Maailmakuulus metalbänd Bullet For My Valentine esineb juba järgmisel nädalal Tallinnas

Juba järgmise nädala teisipäeval, 16. aprillil esineb Rock Cafes üks edukamaid Inglismaa metal-bände Bullet For My Valentine.

Bullet For My Valentine on Briti üks edukamaid metal-bände. Nende edu saladuseks peetakse 80ndate metal'i ja punkroki osavat sulandamist meloodiliste ja tumedate laulusõnadega. Tallinnas esitlevad nad oma värskeimat albumit “Gravity”.

Bänd ei salga, et esialgu olid nad mõjutatud Metallicast, Slayerist ja Iron Maidenist. Nad suutsid nihutada metal-muusika piire nii, et nende muusika vastu hakkasid huvi tundma väga erinevad publikud. Nii metal'i austajad, punkroki fännid kui ka emokultuuri edasikandjad on bändi soojalt vastu võtnud, rääkimata bändi mõjutatajatest Metallicast ja Iron Maidenist, kes on bändi tuuridele külalisesinejana lava jagama kutsunud. Ka Eesti publik nägi neid esimest korda 2006. aastal Tallinnas just Metallica kontserdil soojendajana.

Bullet For My Valentine on karjääri jooksul välja andnud kuus stuudioalbumit, millest kriitikud kiidavad enim debüütalbumit “The Poison” (2005), kolmandat albumit “Fever” (2010) ja neljandat plaati “Temper Temper” (2013). Juba esimese albumiga vallutasid nad Ameerika turu, müües seal üle 500 000 albumi ning teenides välja kuldplaadi staatuse. Kokku on bänd müünud üle viie miljoni albumi, mis on tänapäeva rokkmuusikamaailmas väga tugev saavutus.

“Oleme viimase aasta jooksul mõelnud palju sõnale “kaasaegne”. Tunnen, et “Gravity” on kaasaegne album, meil on aeg edasi liikuda ja kuulajatele midagi põnevamat pakkuda,” räägib solist ja kitarrist Matthew Tucker, et bänd ei taha mugavustsooni jääda. Välja müüdud kontserdid Euroopas, Ameerikas ja Inglismaal tõestavad, et bänd on õigel teel. Lisaks uue albumi lugudele kuuleb Tallinna kontserdil kindlasti ka vanemaid hitte nagu “Tears Don’t Fall”, “Not Dead Yet”, “Letting You Go”, “Over It” jt.

Järgmisel nädalal toimuvale kontserdile on Piletilevis müügil veel viimased piletid. Soojendusesinejana astub üles Itaalia metal-bänd Nereis.