Mura MasaFoto: Promomaterjal
Inimesed
8. aprill 2019, 10:39

Grammy võitja Mura Masa esineb Tallinnas festivalil Sweet Spot

28.–29. juunil Tallinnas Kultuurikatla pargis toimuval Sweet Spot festivalil astub üles elektroonilise muusika superstaar Mura Masa, kelle lugu "Lovesick" sai ülemaailmselt tuntuks tänu Spotify keskkonnale. Esinejate nimistusse lisandusid ka Youngr ning palavalt armastatud kodumaine lemmik Lenna.

Mura Masa nime taha peitub Alex Crossan – produtsent ja helilooja, kelle karjäär muusikaäris sai alguse teismeeas, kui BBC saatejuhtidele jäi kõrva lugu "Lotus Eater". 2014. aastal ilmus Saksa plaadifirma Jakarta Records vahendusel mixtape "Soundtrack to a Death". Esimene täispikk omanimeline album ilmus 2017. aastal ning sellel teevad kaasa ka A. K. Paul, ASAP Rocky, Bonzai, Charli XCX ja Christine and the Queens. Album on täiuslik segu elektroonilisest, hiphop, pop- ja funkmuusikast.

Sweet Spot festivalil esinevad ka Red Bull Music Academy kasvandik Axel Boman, Hollandi päritolu duo Detroit Swindle ning kodumaised Gram-Of-Fun, Erkki Pärnoja ja Aasias ülipopulaarne I Wear* Experiment. Esinejate nimekiri täieneb peatselt veelgi.

Eelnevalt on festival kinnitanud esinema artistid Lykke Li, Aloe Blacc, Noëp, Sander Mölder, Honne, Lexsoul Dancemachine, Púr Múdd, Pluuto ja Onni Boi.

Sweet Spot festival pakub külastajatele lisaks mitmel laval toimuvale rikkalikule programmile palju muudki. Festival pole pelgalt muusikafestival, vaid täiuslik linnafestival, kombineerides parimaid esinejaid, head sööki-jooki ning ka iga päeva lõppedes toimuvaid järelpidusid.

Piletid festivalile on müügil aadressil www.sweetspot.ee ning Piletilevi müügipunktides. Festivalipasside hind tõuseb 15. aprillil.