Kirsti TimmerFoto: Jürgen Niit
Inimesed
7. aprill 2019, 16:27

Kirsti Timmer annab näpunäiteid, kuidas leida endale kaaslane: pange ta kirjeldus täpselt paika (5)

Telenaine Kirsti Timmer annab oma blogis nõu, kuid üksikud, kuid ilusad ja targad inimesed endale kõrvale sobiva kaaslase võiks leida.

"Kõige olulisem on endale täpselt visualiseerida see inimene, kellega koos võiks oma väärtuslikku aega jagada," õpetab ta.

"Ei tohi mõelda üht konkreetset inimest, aga pange paberile kirja täpselt selle inimese iseloom, välimus, huumorimeel, riietumisstiil, alkoholi joob või ei joo, suitsetab või ei. Lapsi armastab või ei taha neid üldse. Ärge jätke ühtegi detaili juhuse hooleks, muidu tuleb sealt ikka mingi “aga”," kirjutab Timmer, et kõikide detailide paika saamine on ülimalt oluline. Kõike seda tuleb teha aga kasvava kuu ajal.

"Kui kaaslase täpne kirjeldus paigas, siis lugege see endale valju häälega ette, nii, et näete seda inimest juba enda ees… Ja siis laske oma soov vabaks, las universum toimetab sellega edasi…," kinnitab naine.

"Et keegi saaks teie ellu tulla, peab universum teadma, keda te siis soovite. “Ükskõik kelle puhul” on palju raske sobivat kandidaati leida," tõdeb ta.

Timmer on muuhulgas blogis kirjutanud, et ise on ta vallaline, seetõttu, et ta lepib kas kõige paremaga või ei lepi üldse. „Sain aru, et ma ei suuda olla mina ise, kui mind pidevalt raamidesse suruda. Ma ei ole õnnelik elades kellegi teise kehtestatud reeglite järgi, ma ei arene nii,” põhjendab Kirsti Timmer, miks ta kellegagi hetkel suhtes ei ole.

Kirsti ütleb, et ei lepi enam kunagi keskpärasusega. „Ma ei kuulu nende naiste sekka, kes paluvad, et oleks keegigi kõrval. Ükskõik kes, aga oleks vähemalt keegi kõrval. Mul ei ole seda vaja. Ma tulen oma eluga ise toime. Ma lepin kas kõige paremaga või ei lepi üldse. Mul ei ole „ükskõik keda” kõrvale vaja.”

Kirsti Timmeri blogiga tutvu lähemalt SIIT!