Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. aprill 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 9. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Suudad süsteemselt mõelda, emotsioonid ei lähe nii palavaks, et need edasirühkimist häiriksid. Su eesmärgid on selged, tead täpselt, mida teha tuleb, et nendeni kord jõuda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Info, mis nüüd sinuni jõuab, tingib selle, et pead oma eesmärgid ümber hindama. See toob su ellu uut värskust, annab valikuvõimaluse ning laseb sul end proovile panna.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Üritad uusi teenimisvõimalusi leida. Ometi pole päev selleks teab mis soodus, alustatud asjad, eriti juhul, kui need pole detailideni läbi mõeldud, kipuvad liiva jooksma.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Sinu ootused partnerile on kõrged – ei piisa sellest, et ta su kõrval on, tahad, et ta pidevalt kuidagimoodi kinnitaks, kui väga ta sind armastab.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Töised ja isiklikud suhted võivad miskitmoodi põimuda. Kas leiad sõprade kaudu tööd või siis areneb tööalastest kontaktidest välja midagi isiklikku.

Neitsi

23. august – 22. september

Eelistad lõbutsemist töö tegemisele. Paned välimusele rõhku, võid iluteenustele või riiete ostmisele palju raha kulutada. Sul sisemine vajadus seltskonnas särada.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Suurepärane päev selleks, et ülemustele silma jääda ja nendega olulisi läbirääkimisi pidada. Seejuures pead aga suutma oma emotsioonid kontrolli all hoida.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sinu kõrvu jõuab huvitavat informatsiooni, mis paneb sind nii mõnelegi asjale või inimesele teise pilguga vaatama. Peaksid aga arvestama, et kõik kuuldu ei pruugi sulatõsi olla.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sõnu, mis sa juba välja oled öelnud, ei saa tagasi võtta. Ära põe, et oled rääkinud liiga palju – sinu valduses on infot, mida õigetele inimestele rääkides suudad mõndagi muuta.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Sul on õnnestunud probleemid lahendada. Kui oled järjekindel ja samas vastutulelik, suudad asjalikult koostööd teha ka küllalt raske iseloomuga tüüpidega.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

On oht, et kipud emotsioonide ajel suuri väljaminekuid tegema või – vastupidi – asjatult koonerdama. Karta on, et sa pole asja enda jaoks eelnevalt korralikult läbi mõelnud.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Küllap oled hiljuti suutnud käima lükata pikaajalise ja mahuka projekti. Oled sellesse juba üksjagu jõudu pannud ja tunned väsimust, ent tuleb jätkata samas vaimus.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algaval aastal on sul jõudu ja tahtmist edasi liikuda. Vältida tuleb vaid liigset rahulolu – see põhjustab pikemas perspektiivis paigalseisu. Õnne võib olla nii armu- kui äriasjus, aga ära jää ootama, et kõik sulle iseenesest sülle kukub. Tegutse ja edusammud ei lase end kaua oodata.