Foto: PantherMedia/Scanpi
Õhtulehe horoskoobid
7. aprill 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 8. aprill

 Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Nädalavahetuse positiivsed mõjud annavad tunda täna hommikulgi, ent päeva jooksul poeb hinge ebakindlus. Võib-olla võtad kellegi lausutud sõna liiga tõsiseselt.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Pikalt mõelda sa ei malda, haarad kiirelt härjal sarvist. Võib ilmneda, et sa ei ole osanud kõigi asjaoludega arvestada. Ära pelga targemate poole pöörduda, et nõu küsida.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Energiat on palju, ent sa ei ole kõige püsivam. Lihtne on asju alustada, aga kaotad kiirelt huvi ja siis jääb töö pooleli. Lõpetama peab selle keegi teine.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Sinu suhtumine on tõsine. Mõne kaaslase pealiskaudsus võib tekitada vastumeelsust ja kerget põlgustki. Vajad aega süvenemiseks, aga võib juhtuda, et sulle ei võimaldata seda.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Ärkamine kallima kaisus annab hea enesetunde kogu päevaks. Küllap puutud kokku inimestega, kellel on sinuga sarnane maailmavaade.

Neitsi

23. august – 22. september

Pigem on tähelepanu koduste teemade juures. Soovid lähedastele ainult head, samas aga ootad, et nad ka sinuga alati arvestaksid.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Võimalik, et tegevus eeldab ühest kohast teise sõitmist autoga või ühistranspordi kasutamist. Sulle pakub rõõmu kiire askeldamine, meeleldi kuulad ka kuulujutte.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Rahaasjad sujuvad kõige paremini varastel hommikutundidel. See on ka parim aeg otsuste vastu võtmiseks. Päeva jooksul on tempo ühtlane. Oled pidevas tegevuses.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kui sul on vaja teha rahalisi tehinguid, võta need hommikul esimese asjana ette. Organismi vajadustega tasub arvestada. Kui töö on istuva iseloomuga, tasub sporti teha.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Käed-jalad on hommikust saati tööd täis. Päeva jooksul tempo stabiliseerub. Aeg sobib lühiajaliste tööülesannetega tegelemiseks. Oled kannatamatu, tahad kiiresti tulemuseni jõuda.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sinu siirus ja emotsionaalsus, oskus ka väikestest asjadest rõõmu tunda tuleb armusuhtele kasuks. Väike hoiatus siiski ka – ennast võivad täna ilmutada ka vaenulikud tegelased.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Eelistad lõbutsemist raske töö tegemisele. Päevas peab olema vaheldust ja põnevust. Tähtis on suhtlemine isikutega, kes oskavad sind vääriliselt hinnata.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algamas on edukas aasta, mil saad oma valikuid teha iseseivalt. On võimalusi õppimiseks ja enesetäiendamiseks, hobidega tegelemiseks ja armusuhete arendamiseks. Salajasi tundeid hoiad kiivalt hingesoppides peidus. Kui need sulle haiget tegema hakkavad, tuleb need välja elada.