Inimesed

ÕL ARHIIVIST | Ago-Endrik Kerge: „Elu on väga huvitav teater!“ (8)

LISA KOMMENTAAR

lea8. aprill 2019, 13:15
Ärge otsige igast sõnast midagi halba. OP õnnitles suurmeistrit ja hr. Kerge kutsus nad külla. see on loomulik, et nii soliidses eas inimesele ei trügita ise külla.Juubilar ikka ise kutsub kõlalisi, mitte vastupidi. Oh ajad, oh kombed. Olge positiivsemad ja mõelge rohkem.
Krimka8. aprill 2019, 11:42
Eestil võiks olla oma krimka sari vana uurijaga, kes kõige võimatumad lood lahendab.
JJ8. aprill 2019, 11:36
Elu ja teatrit siiski võrrelda ei anna, kui teatris kehvalt mängitakse, võid alati lahkuda oma suva järgi, piletihind köömes ja kui tahtmist võid isegi raha tagasi nõuda. Elus juhtub seda haruharva, enamuses peab "publik" selle "halvasti mängitud rolli" ka vastu enda soove lõpuni vaatama ja ka kõik; isegi mitmekordselt; kinni maksma. Palju õnne, jaksu ja tervist juubilarile!!! Plikana olin isegi armunud ja kogusin taskuraha, et Tartust Tallinna sõita etendustele.
Pupsik7. aprill 2019, 09:38
Vääga sügavmõtteline...
mind üllatas, et ta ISE kutsus OP-i endale külla, nagu Kilumets ütles6. aprill 2019, 15:41
et siis, kui keegi välja ei tee, tuleb endal oma juubelit meelde tuletada. Kilumets ju ütles, et aitäh, et kutsusid külla, mitte et lubasid tulla. Oh ajad, oh kombed.
lilli6. aprill 2019, 15:00
meie meelelahutussaated ongi äärmiselt magedad, tore, et valitsus korraldab põnevaid etendusi, ootan huviga järge, ja see on tõesti tõsi.
6. aprill 2019, 14:47
mina tunnen juba ammu, et ma igal pool ja kõigiga ainult näitlen, kui hakkasin mõtlema, kes v missugune üldse olen, siis enam ise ka ei tea. noh, aga ega see mind ei häirigi.
ätt.6. aprill 2019, 07:28
Eksid kulla mees elu ei paku enam teatrit vaid muudetud täielikuks palaganiks kus tegutsevad palju koolis käinud to... nagu vanasti laatadel .Seda muidugi arvan mina sinust neli aastat nooremana !