Saara Kadak "Eesti laulul"Foto: Erki Pärnaku
Üritused
5. aprill 2019, 13:10

Saara Kadak põhjendab, miks ta Eurovisionile ei sõida! (17)

Neljapäeval kinnitas Tomi Rahula, et Saara Kadak ei sõida Eurovisionile. Kuigi Rahula ei teadnud täpset põhjust, avaldas Saara nüüd, miks ta euromelust ikkagi eemale jääb.

„Saara Kadak ei sõida meiega Eurovisionile,“ kinnitas Tomi Rahula. Küsimusele, miks nii, vastab ta, et ei teagi täpselt. „Ma ei ole temalt endalt seda küsinud. See info on tulnud laulu autorite kaudu. Äkki ta abiellub? Ma olen seda abiellumise juttu kuulnud, aga ei saa seda kinnitada, see on minu jaoks nagu linnalegend,“ viitab Tomi märtsi alguses Kroonikas avaldatud sahinale, et Saara ja tema kallim Märt Pius kavatsevad just Eurovisioni ajal teineteisele igavest truudust vanduda. Saara ise siis abiellumist ei kinnitanud.

Saara sõnab, et jääb Eurovisionist eemale töö tõttu. „Teatavasti on Eurovision 18. mail ja minul on 24. mail Estonias esietendus. Paraku ei lubanud lavastaja mind kaheks nädalaks enne esietendust ära, mis on arusaadav,” põhjendab Kadak. Tõepoolest, 24. mail esietendub Rahvusooperis Estonia muusikal „West Side Story”.

Kui palju on tõepõhja all aga sahinatel, et Saara ei sõida Eurovisionile, kuna kavatseb sel ajal abielluda? „Sellel teemal ma veel rääkida ei saa,” vastab ta lühidalt.