Victor Crone filmib Tel Avivis oma Eurovisioni-postkaarti.Foto: Tomi Rahula
Üritused
15. mai 2019, 22:32

VIDEO | Vaata, milline oli Victor Crone Eurovisioni postkaart – bikiinides neiud ja nummi laulja (13)

Teisipäevaõhtuses Eurovisioni poolfinaalis sai avalikuks, milline on Victor Crone Eurovisioni postkaart. Vaata seda videost uuesti ja loe 5. aprillil ilmunud Tomi Rahulaga tehtud intervjuust, mida põnevat seal tehti.

Avaldame uuesti 5. aprillil ilmunud loo. 

 

Eesti tänavune eurolaulik Victor Crone naudib praegu Iisraeli võlusid ja salvestab seal oma Eurovisioni-postkaarti. „Täitsa lõbusalt läheb, olime eile Tel Avivi rannas. Victor näitles usinasti ja vahepeal isegi tantsis natuke,“ sõnab Eesti eurodelegatsiooni juht Tomi Rahula Õhtulehele.

Tomi ja Victor sõitsid Tel Avivi teisipäeval. „Reisisime siia terve päeva. Mina jõudsin varem, Victor tuli Stockholmist ja ta lend hilines, kuid ta jõudis ikka õigeks ajaks kohale,“ räägib Tomi, et esimene päev mööduski neil reisides. „Teisipäev oli proovipäev, õhtul käisime vanalinnas õhtustamas.“ Lisaks sõidavad mehed linnas ringi elektritõukeratastel. „See süsteem on neil siin väga hea. Tore aeg on olnud.“

Tomi Rahula (vasakul) ja Victor Crone lendasid Tel Avivi, et filmida seal Eurovisioni-postkaarti. Foto: Tomi Rahula

Neljapäev möödus Victori jaoks aga kaamerate ees. Tema postkaart – see on videoklipp, mis eelneb Eurovisionil iga riigi esitusele – võetakse üles Tel Avivi rannas. „Täitsa tore oli. Ilm oli super – põhimõtteliselt Eesti suvi, 21–22 kraadi,“ räägib Tomi. Tegelikult pidi Victor oma postkaarti salvestama juba märtsis, kuid siis läks ilm kehvaks.

Foto: Victor Crone filmib Tel Avivis oma Eurovisioni-postkaarti.(Tomi Rahula)

Tomi naerab, et ta ei ole veel päris täpselt aru saanud, mida postkaardivideo endast kujutab. „Tehtud on palju võtteid, need prooviti teisipäeval proovisaalis koos tantsijatega läbi. Aga kõik postkaardid on üles ehitatud liikumise peale ja seotud kohalike tantsugruppidega. Solistid ka liigutavad ennast natuke, kes rohkem, kes vähem.“ Kuigi lõpptulemuse nägemiseni läheb veel aega, usub Tomi, et see tuleb vinge. „Paar tükki on juba valmis tehtud ja need, mida näinud olen, olid igatahes kihvtid.“

Foto: Victor Crone filmib Tel Avivis oma Eurovisioni-postkaarti.(Tomi Rahula)

Samal ajal on Iisraelis salvestamas ka mõned teised eurolauljad, kuid nendega Eesti meeskond suhelda pole saanud. „Võttegrupil on mitu tiimi ja võtted käivad korraga erinevates kohtades. Tiimid tulevad ja lähevad iga päev, aga meil pole olnud aega kohtuda. Meil läks selles mõttes hästi, et saime oma võtte teha Tel Avivis ega pidanud kell viis hommikul sõitma kaks tundi võttekohale jõudmiseks.“

Tomi ütleb, et kohalikul meeskonnal on postkaartidest oma nägemus ja nemad otseselt sisus kaasa ei räägi. „Neil on omad mõtted ja see ei ole paha. Me usaldame neid ja kõik tundub okei.“ Küll aga saatis iga artist võttemeeskonnale nimekirja asjadest, mida ta oskab või ei oska, nii said filmimeeskonnad paremini ettevalmistusi teha.

Foto: Victor Crone filmib Tel Avivis oma Eurovisioni-postkaarti.(Tomi Rahula)

Kuigi Eurovisionile sõidab delegatsioon alles mai alguses, on Victoril siiski käed-jalad ettevalmistustega tööd täis. Järgmisel nädalavahetusel astub ta üles Londonis toimuval Eurovisioni eelpeol, ülejärgmisel nädalal aga lendab Madridis toimuvale eelpeole. „Ega muud väga peale Eesti esinemiste polegi. Kui saame lavasõu lõpliku kinnituse, on meil vaja natuke proove teha,“ ütleb Tomi. Kodulavadel saab teda aga näha juba reedel, kui Victor annab kontserdi Kultuurikatlas toimuval 30+ peol.

Foto: Victor Crone filmib Tel Avivis oma Eurovisioni-postkaarti.(Tomi Rahula)