Saara Kadak ja Victor CroneFoto: Erlend Štaub
Üritused
4. aprill 2019, 13:55

PILT SELGE! Tomi Rahula avaldab, kas Saara Kadak sõidab Eurovisionile (7)

Juba mõnda aega on arutatud, kas näosaate kuldse hooaja võidunaine Saara Kadak, kes „Eesti laulul“ meie tänavusele eurolaulikule Victor Cronele tausta laulis, sõidab mais Tel Avivis toimuvale Eurovisionile või mitte. Tomi Rahula paljastab Õhtulehele nüüd, kuidas asjad on.

„Saara Kadak ei sõida meiega Eurovisionile,“ kinnitab Tomi Rahula. Küsimusele, miks nii vastab ta, et ei teagi täpselt. „Ma ei ole temalt endalt seda küsinud. See info on tulnud laulu autorite kaudu. Äkki ta abiellub? Ma olen seda abiellumise juttu kuulnud, aga ei saa seda kinnitada, see on minu jaoks nagu linnalegend,“ viitab Tomi märtsi alguses Kroonikas avaldatud sahinale, et Saara ja tema kallim Märt Pius kavatsevad just Eurovisioni ajal teineteisele igavest truudust vanduda. Saara ise siis abiellumist ei kinnitanud.

Ilmselt plaksutavad suure euroblogi Wiwibloggs ajakirjanikud nüüd rõõmsalt käsi, sest pärast Victori võitu avaldasid nad arvamust, et Saara tuleks Eurovisionilt kõrvale jätta. „Ta on väga ilus ja telegeenne. Lavasõu peab hoidma tema näo esiplaanil, sest ta on tippmodell!“ kommenteeris Wiwibloggsi ajakirjanik William Victor Cronet.

 „Mis mulle ei meeldi, on see tsikk, kes bridge’i ajal ilmus. Ta on ilus tüdruk, aga ta on vales kohas,“ arvas aga Deban. „Kes ta on? Ta peab minema, andke andeks! Ta rikkus momendi ära, selle intiimsuse, mis meil Victoriga oli!“ nõustub William. „Ta ilmub järsku ei kuskilt nagu kasvaja ta seljale. Kõik on ilus, Victor seisab valgusvihus ja siis - põmm!“ arvasid mehed.

Laval on Victor küll üksi, kuid teda toetab tõeline raskekahurvägi. „Taustalauljateks on Kaido Põldma, Dagmar Oja, Kaire Vilgats ja Stig Rästa,“ paljastab Tomi. Stig? „Stig ka laulab, jah,“ kinnitab delegatsioonijuht. „Võib-olla lisandub ka viies taustalaulja, aga see selgub. Jutt käib ühest Rootsi meesterahvast.“ Tomi ütleb, et Eurovisioni laval toetab Victori lavasõud ka graafiline lahendus. „Eurovisioni tiim veel lahendab neid asju. Idee järgi tuleb see midagi sarnast, nagu meil oli, aga milline see täpselt välja kukub, me veel ei tea.“