"Ajujahi" uus hooaegFoto: Johan-Paul Hion
Tele
4. aprill 2019, 12:30

TV3 VIDEO | „Ajujaht“ tuleb taas, ning sinna üritas oma ideega pääseda ka juutuuber Hensugusta

Eesti suurima äriideede konkursi "Ajujaht" uus telehooaeg naaseb teleekraanile uuenenud ja värske formaadiga ning koosneb kaheksast saatest ja sinna üritas pääseda ka Kanal 2 ekraanil saadet juhtiv juutuuber Hensugusta!

Esimeses saates astuvad žürii ette 100 Eesti parimat äriideed. Sellest hooajast juhib saadet Marii Karell. Saade on eetris neljapäeviti TV3-s. 

Telesaate juhi Marii Karelli sõnul toob värske hooaeg lisaks kanalivahetusele palju uut ka sisus. “Varasemate hooaegadega võrreldes seisneb suurim muutus selles, et kuus žüriiliiget peavad valima endale meeskonna, kelle mentoriks hakata. Neil tuleb teiste kohtunike ees oma tiimi eest seista ja tuua välja põhjuseid, miks just tema meeskond kõige rohkem võitu väärt on,” rääkis Karell. Kuna saate sihtgrupiks on noored inimesed, siis peavad saate pildikeel ja visuaal toetama neid, kellele see on mõeldud, mistõttu tehakse Karelli sõnul saadet seal, kus noored igapäevaselt ka toimetavad, vahendab "Ajujahi" kommunikatsioonipartner Kerttu-Liisa Kopliste saadetud pressiteates. 

Sellest hooajast on televaatajal võimalik tiimide tegemistele ka videoblogi vahendusel kaasa elada, mille leiab Ajujahi veebilehelt ja sotsiaalmeediast. Konkursi võitja ja Eesti parim äriidee selgub 23. mail toimuvas otsesaates. Tänavune auhinnafond on 75 000 eurot, millest viib võitja koju vähemalt 30 000 eurot.