Britney ja Jamie SpearsFoto: VIDA PRESS
Inimesed
4. aprill 2019, 09:38

Isa haigusest rusutud Britney Spears läks närve ravima

Britney Spears on oma isa tabanud tervisehädade tõttu nii liimist lahti, et läks TMZ.comi andmeil kuuks ajaks närve ravima.

USA kõmu-uudiste veebikülje andmeil viibib 37aastane kahe lapse ema alates eelmisest nädalast vaimse tervise ravi keskuses. Britney on meeleheitel oma isa Jamie Spearsi halveneva tervise pärast. Jaanuaris kuulutas popstaar, et jätab ära veebruaris algama pidanud Las Vegase kontserdisarja, kuna tahab perele keskenduda. „Mu isa viidi paar kuud tagasi haiglasse ja ta oleks äärepealt surnud. Oleme nii tänulikud, et ta sellest eluga välja tuli, kuid tal seisab ees veel pikk paranemine.“

 
 
 
View this post on Instagram

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Sestsaadik aga on talle väidetavalt tehtud teinegi raske lõikus, kuid sooltehädad pole taandunud. „Isa haigus on Britneyle väga halvasti mõjunud,“ kinnitab ajakirja People allikas. „Jamie oli juba suremas ning paar nädalat tagasi tehti talle teine lõikus. Tema seisund pole hea.“

Britney on varemgi vaimse tervise probleemidega maadelnud. 2007. aastal lasi ta endal pea nulliga paljaks ajada ning tungis paparatsodele kallale. Järgnes ravi. Kohus määras Jamie tütre rahaasjade korraldajaks ning ametlikult on isa Spearsi eestkostja tänini.