Tom Petty koos abikaasa Danaga 2014. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
3. aprill 2019, 15:26

Tom Petty lesk kaebas tema täiskasvanud tütred kohtusse

2017. aasta oktoobris „valge hiinlase“ ja teiste kangete valuvaigistite üledoosi surnud Tom Petty lesk kaebas tema täiskasvanud tütred kohtusse.

Dana York Petty väidab, et tema kadunud mehe esimesest abielust pärit tütred Adria ja Annakim Petty muudavad Tomi pärandvara haldamise võimatuks, vahendab TMZ.com.

Lesk kurdab, et muusiku pärandiga tegelemine on küll tema kätes, kuid Tom andis otsustusõiguse ka oma tütardele. Nood takistavat Danal andmast välja Tomi ilmumata muusikat ning ründavat koguni isa ansambli Tom Petty & The Heartbreakers elusolevaid liikmeid.

Dana York Petty plaanib Tomi plaadi „Wildflowers“ 25. aastapäeva puhul avaldada ka oma mehe varem ilmumata soolomaterjali. Autoritasudest võib see tema sõnul sisse tuua miljoneid dollareid. Kuid Tomi tütred ei anna materjali avaldamiseks luba.

Dana on kohtupabereisse lisanud e-kirja, kus Adria kuulutab The Heartbreakersi muusikutele: „Ma ei kavatse lasta kogu oma elu ära vägistada. End alandada. Ja oma isa häbistada. Ja olla ümbritsetud isekatest ebausaldusväärsetest inimestest ja narkomaanidest.“

Adriat olevat marru ajanud ka Tom Petty pilt, mida kavatseti isa kodulinnas temanimelise pargi sildil kasutada. Ometi oli neiu pildi kasutamise varem heaks kiitnud.

Dana soovib, et kohus määraks Petty pärandvarale igapäevase juhi ning paluks Tomi tütardel maha rahuneda.