Tele

Lisaks Eesti parima pagari pannkoogiretsept!

GALERII | Eesti parim pagar Sandra: finaali esimene ülesanne läks mul nii metsa, et olin valmis võistluse pooleli jätma! (42)

LISA KOMMENTAAR

Ingel9. aprill 2019, 10:14
Olen kõigi nendega nõus, kes olid Kristiina võidu poolt. Sandra käitumine ei olnud küll kohane.
To Maakera5. aprill 2019, 19:47
Viimasel ajal rõhutatakse järjest rohkem, et modellid ei peaks välja nägema nagu surmalaagrist pääsenud, vältimaks ekstreemsetest dietidest tulenevaid tervisekahjustusi. Lisaks pean sinu kurvastuseks ütlema, et minu kehakaal on täiesti normis.
Johhaidiu5. aprill 2019, 16:55
Kuidas sa tead kuidas ta hoolt kaanab? Teete koos protseduure làbi vôi? Just oli artikkel, et ta kasutab orgaanilisi ja looduslikke tooteid. Ja katab tordid üle keemiaga... mis môttes?! Kui ülesanne nàgi ette et tee midagi vàrvilist kui kook lahti lôigatakse, siis mis oli siin valesti?! Kas sa oled ta eelnevaid kooke nàinud?? Ta ei kasuta toiduvárvi. Vôiks ennast enne kurssi viia ja uurida. Ise ei tea midagi, aga kirjutatakse kokku sellist valet. See oli ülessanne, ja selline koogilahendus. Ega seda ei hakata sulle nüüd igapàevaselt pakkuma
5. aprill 2019, 08:42
Keemialabor? Ülesanne oli selline. Jummal Küll,
Maakera5. aprill 2019, 08:41
Tegemist ju modelliga. Mis sa arva et ta peaks olema sama paks kui sina?
5. aprill 2019, 08:41
Nârvipundar? Inimene on kodune, kahe vàikse lapsega. Imlselgelt emotsionaalne ja lained löövad pea kohal kokku. Môistvar suhtumist.
Maakera5. aprill 2019, 08:39
Kui tegu modelliga? Mis ta peab olema sama paks kui sina?
5. aprill 2019, 08:38
Närvipundar? Inimene kahe väikse lapsega kodune. Ilmselgelt on emotsiooniline ja vahel löövad lained ülepea kokku. Rohkem môistmist kulla inimene.
Kulla5. aprill 2019, 08:35
Ei olnud midagi ülepakutud. Vii end maailmatrendidega kurssi.
Oltsi5. aprill 2019, 08:34
Inimene hoolitseb enda eest, mis eneseimetleja :D Sul raske end peeglist vaadata ja oled maailma peale vihane?
Maasu5. aprill 2019, 08:32
Ei ole ta midagi süüdlane oma vôidus! Teenis selle au ja uhkusega välja
Kelli5. aprill 2019, 08:31
Eesti inimene on ikka kibestunud ja suuda môista. Sandra oli tol hetkel olnud juba mitu aastat kodune kahe väikse lapsega, ilmselgelt ei pidanud närv vastu. Tahate öelda, et kôik teie Naised olete mingid superinimesed, et teil polnud emotsioonilisi hetki. Hea nali! Inimene püûdleb unistuste poole ja seda laste kôrvalt! Kui imenline! Muidugi see on raske, nagu saatest näha! Aga vága tubli ja lahe, ja minu arust vága suureks eeskujuks! Jôudu ja jakso armas Sandra
Hehi5. aprill 2019, 08:12
Issand kui kibestunud inimesed te olete! Inimene oli ahastuses, et ei saa anda endast parimat. Ta polnud nôus leppima vàhesega. Nagu teie kôik siin, nômedad inimesed!! Inimene teeb seda, mida armastab ja püüdleb oma unistuste poole! Mitte nagu teie kibestunud kommenteerijad, kes pole oma eluga rahul ja ei suuda üldse arvatvasti küpsetadagi.
Mustikas0075. aprill 2019, 00:06
Mina olin Sandra poolt juba algusest peale. Tal olid kõik toidud nagu meistriteosed :) (L) Võitu oli väärt. Kurat mida te siin kõik kiibitsete. Kadedad olete?!
Üks vaatajatest4. aprill 2019, 19:54
Oli ka hirmsasti Kristiinast kahju,minu arvates tehti talle lihtsalt liiga.Nii kaunid küpsetised ja ise nii tasakaalukas,mitte närvipundar nagu Sandra.Finaalsaate järgi täielik ebavõrdsus!!!
Jhhh4. aprill 2019, 16:53
Tema kehakaalu vaadates tundub, et osales enne pagarisaadet näljutajate laagris, ilmselt hirmust, et läheb muidu paksuks. Ise arvan, et võitma oleks pidanud Kristiina.
:)4. aprill 2019, 13:29
Seekord läks tõesti võit valesse kohta, kahjuks. Väga meeldis Noeli tort. Ainuke, mida näiteks telliks :)
OH4. aprill 2019, 12:08
mis nüüd lahti läks, keemialabori plätserdis.Ei tea me kunagi, mida metsamarjadega sisse sööme. Metsas luusivad ringi metsseakatku nakatanud loomad, marutaudis rebased jne. Mustikaid ju ei pese. Kauplused täis keemiat. Ostetakse ja süüakse iga päev. Ehk ikka eestlase kadedus!!!???
oot oot4. aprill 2019, 11:36
Kumba siis valiti? Kas draamakuningannat või parimat küpsetajat?
KL4. aprill 2019, 11:27
Olin terve saate Noeli poolt, ta küpsetised võib olla ei näinud jah alati super välja, aga alati oleks tahtnud neid ise ka maitsta, sest kohtunikud ise rõhutasid, kui head ja teistsugused maitsed Noeli küpsetistel on. Finaalis olin kindel, et Kristiina võidab. Olgem ausad, mida vinget kändu ja eelnevates saadetes..super! Ja siis selline lõpp. Miks? Tõesti valitakse kokasaates ka juba võitjaid inimese ilu poolest?
Võitis 4. aprill 2019, 11:18
keemialabori plätserdis. Tõeliselt ilus ja ehe ökoloogiline tort, mida võib julgelt süüa iga inimene, oli kohtunike meelest out.
nii oligi4. aprill 2019, 11:07
Kui kohtunik Kristiina tassikoogi lahti lõikas, tahtsin ise ka kohe sealt ampsata. Nii isuäratav paistis see. Sama oli tordiga. Sandra ja Noeli tordi vaatamine tõi keemia maitse suhu ja ei kutsunud proovimagi.
Oleme siis ausad4. aprill 2019, 10:56
Võitis keemialabor. Mis kunstiõpetajasse puutub, siis tema kook oli võimalikult naturaalsetest ainetest ja söödav. Kõik tema tööd olid visuaalselt väga maitsekad. Imelik, et kohtunikud olid keemia sissesöötmisest vaimustuses.
Liia4. aprill 2019, 10:47
Ja leida võidutöö seest lisaollusi? Öäkk!
Liia4. aprill 2019, 10:42
Omamoodi vahval saatel selline uskumatu lõpp. Kurb. Kui saate formaat nägi ette, et " nii ilus " peab auhinna saama siis zürii poolt oleks aus olnud talle anda 3 auhinda: esiimetleja, esistaaritseja ja 3 koht. Arusaamatuks jäi miks saate meeskond ei teinud kõnet 112 numbrile kui kaku küpsetamine "nii ilusale" pöördumatu tauma tekitab. Nb! Oma "nii ilus" olemist rõhutas "nii ilus" ise ja korduvalt. Aga edu Kristiinale ka Noelile! Tõeliselt ilusad, andekad ja käitumiselt väärikad.
Mina4. aprill 2019, 09:52
Oli tõesti tunda et kohtunike Lemmik oli Sandra vahet pole mis tordi Ta loppfinaalis teinud oleks. Nagunii oleks olnud vôitja.
ÕIGLANE4. aprill 2019, 09:43
oleks olnud siis, kui modellid oleks võistelnud omavahel, pedagoogid omavahel, pagarid omavahel, siin aga olid kõik erinevatest valdkondadest omaala spetsialistid. Lüpsja ei saa kuidagi olla tugevam , kui õpetaja. Õpetaja ei võida kindlasti lüpsivõistlusi, nii lihtne see ongi. Austagem ettevõtlikkust.
Kahju4. aprill 2019, 09:05
Tõepoolest ebaõiglane, et võitis see eneseimetlejast pirtspreili, kes ei pidanud paljuks oma nina ka kaamerate eest püsti ajada. Ja oma ilu?!?! rõhutada. Halloo. Samas ise töinas nagu titt vähimagi ebaõnnestumise korral. No kellel poleks saate jookul asjad pisut vussi läinud. Tõelised võitajad on Noel ja Kristiina. Õnneks paneb elu sellised Sandra sugused aja jooksul siiski paika ja näitab mille pärast tuleb tegelikult elus nutta.
Olgem ausad4. aprill 2019, 09:01
võidutort oli kohe kindlasti Sandral väga ilus, kusjuures kunstiõpetaja omandas koolis väga palju, mida oli võimalik õpitust kasutada. Kindlasti õppinud rätsepal on lihtsam ülikond valmis teha, kui seda näitlejal. Ehk ei hakkaks leidma vigu, vaid tunnistame, et kõik kolm olid väga tasemel. Vanusedki 36, 26 ja 16. Ei oska ennustada, mida teeb Noel 36 aastaselt. Võitu olid nad kindlasti väärt kõik. Kõigile kolmele edu. Kritiseerida on kõige lihtsam.
Hm4. aprill 2019, 08:39
Vabandust, aga see pildil olev tort näeb võidutordi kohta küll kuidagi kipakas välja. Iga vähegi küpsetada oskav naine on võimeline sellise valmis meisterdama.
Piret4. aprill 2019, 08:22
Sandra võitis???? No milleks üldse selline saade. Sandra ebaõnnestus mitmel korral. Selline pirtspekk. Oleks võinudki finaali pooleli jätta. Kui ei saa hakkama, siis pirtsutab. Õudne. Võitja oli Kristiina ja ja Noel. Mitte see ennast kiitev ja imetlev "pagar".
MINA4. aprill 2019, 08:12
saade oli algusest peale kallutatud.väga inetu.kõige kunstipärasem oli kindlasti Kristiina ,sandral oli kogu aeg üle pakutud .Noel oli oma vanuse kohta super! maitseid meie ju ei tea.kahju, väga kahju ,et polnud õiglust!
Hiiumaa mees4. aprill 2019, 08:04
Mis pagana pagar, samamoodi vöiksin enda kohta pagar öelda. Ka möne koogi elus valmis plätserdanud naljaviluks. Pagariks öpitakse koolis. Need ainult hobikokad.
4. aprill 2019, 07:52
sandral oli finaalis üks töö miinus ,teine pluss4. aprill 2019, 07:48
teistel oli kaks plussi ,ja sandra ikka võitis .kuidagi imelik kukkus välja .
Kohe ..4. aprill 2019, 07:42
..algusest oli teada,et Sandra žürii lemmik ja nii oligi,kuigi Kristiina oli siiski parim.
Täpselt4. aprill 2019, 07:37
Valis vale saate kus oma ilu rõhutada See oli pagarisaade mitte missivõistlus
Tundus4. aprill 2019, 07:34
Ka et žürii kallutatud Võitja oleks pidanud Kristiina olema Tema stabiilsem kui võitja Sandra hävis ühe tööga ka finaalis Need tema muffinid ju ei õnnestunud Ikka kiideti.....
Uno4. aprill 2019, 07:30
No nii kõhnas põues ei lähe küll üksi muna soojaks! Pagar peaks ikka punapõsine ja priske olema, muidu ei ärata usaldust. Ega see lõputortki sööma kutsunud -- liiga palju tumedaid toiduvärve. Kauneim oli kännutort, loomulik ja armas.
shirashikkur4. aprill 2019, 03:42
Antud juhul selgus, et kohtunikud siiski polnud pädevad võitjat valima, vaid olid selgelt erapoolikud. "Dramaatiline telelavastus ja reaalne võistlus ei ole üks ühele sama asi" – kuidas nad siis ei ole!? Võistlus käiski ju osaliselt ka selle peale, kes suudab pingeliste olukordadega paremini toime tulla! Vähemalt selline mulje püüti kogu see aeg vaatajatele jätta. Milleks nüüd mingit vastupidist häma vaja ajada!? Saadetes kajastati ju väga hästi kõiki olulisemaid momente, sh dramaatilisi - nendele eriti ju rõhutigi. Võitja valimisel jäeti aga kogu see pool kõrvale, piinlik lugu.
Xyz 3. aprill 2019, 23:14
Seda, et kohtunikud soosivad Sandrat, oli terve hooaeg tunda. Tegelikult oli Kristiina parim, tal ei olnud tagasilööke ja tema küpsetised olid tõelised kunstiteosed!
Mihkel3. aprill 2019, 23:03
Mis valemiga see Sandra võitis? Esimese töö sees oli ju vöörkeha?!? See peaks olema lubamatu eksimus. See, et üks töinab ja viriseb, ei tohiks ka olla asi, mis kohtunike südamed pehmeks teeb... Ning eelnevad saated ei tohiks küll lugeda vöitja valimisel...see ikkagi võistlus ning eksmus peaks olema määrava tähtsusega antud osale.